• Ново
вентилатори monard Smart с подсветка, Съвременните вентилатори скрит монтаж 19,7 с подсветка, Нископрофилен, вентилатор на тавана с дистанционно управление / приложение, ?
zoom_in

вентилатори monard Smart с подсветка, Съвременните вентилатори скрит монтаж 19,7 с подсветка, Нископрофилен, вентилатор на тавана с дистанционно управление / приложение, Заден ножове, за спални и дневна (Бял)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Нашите закрити вентилатори имат шест режима на скоростта на вятъра и вградена функция за затъмняванеТя е много подходяща за помещения с ниски тавани и легла-чердаками.Можете да използвате високо-чувствителен дистанционно управление или приложение за мобилен телефон за регулиране на осветление. 【Гаранция за качество】 Ние предоставяме на нашите клиенти продукти с най-високо качество и ценим вашите отзиви.Всички настройки се съхраняват при изключване на светлината с помощта на дистанционно управление.6-стъпка вентилатор и таймер на готовност (4 часа) позволяват лесно да се поддържа добра комфорт.Ако имате някакви въпроси относно покупка, моля, дайте ни уведомите.Освен това, уникален начин на обръщане може да направи вашата стая топло през зимата и хладно през лятото. 【Тих заден двигател за постоянен ток】100% висококачествен мед двигател с балансирани компоненти на ножове, за да гарантира плавна работа без шум. 【Лесна инсталация】вентилатор на Тавана, за скрит монтаж - Повечето функционални детайли, сглобени и завинтва директно към тавана, включително всички монтиране отдел оборудване, което ви позволява бързо и лесно да инсталирате (инструкция за монтаж, приложени).Идеалната декорация за дома.【Модерен вентилатор на тавана скрит монтаж】 Този модерен вентилатор на тавана скрит монтаж различен от традиционния монтаж на таван, вентилатор. 【Лесна инсталация】вентилатор на Тавана, за скрит монтаж - Повечето функционални детайли, сглобени и завинтва директно към тавана, включително всички монтиране отдел оборудване, което ви позволява бързо и лесно да инсталирате (инструкция за монтаж, приложени). 【Модерни осветителни тела с регулируема яркост и режим на памет】 Нашия нископрофилен, вентилатор на тавана поддържа три цветови температури - бяло, неутрална и топла.Вие ще се насладите на 30-дневен политика за връщане и ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ.Използването на по-къси остриета и поставянето им във вътрешния пръстен фенер може да се осигури по-голяма защита, без да жертвате сила на вятъра.6-стъпка вентилатор и таймер на готовност (4 часа) позволяват лесно да се поддържа добра комфорт. 【Дистанционно управление и приложение, многоскоростной режим сън таймер】Всички функции на нашите затворени вентилатори с осветление може да се регулира с помощта на дистанционно управление или приложение.Всички настройки се съхраняват при изключване на светлината с помощта на дистанционно управление.Освен това, уникален начин на обръщане може да направи вашата стая топло през зимата и хладно през лятото. 【Дистанционно управление и приложение, многоскоростной режим сън таймер】Всички функции на нашите затворени вентилатори с осветление може да се регулира с помощта на дистанционно управление или приложение.

Клиентите също го харесват..