• Ново
npkgvia Кадифе Глазура за устни, Лесно Окрашиваемая червило, Натурална Глазура за устни, течност за дълго носене, Антипригарная чаша, Не выцветающий Водоустойчив Глан?
zoom_in

npkgvia Кадифе Глазура за устни, Лесно Окрашиваемая червило, Натурална Глазура за устни, течност за дълго носене, Антипригарная чаша, Не выцветающий Водоустойчив Гланц за устни, 2 мл, Блясък за устни За момичета 5-6

BGN 34.07

Брой продукти
check Налично

Тази наситени пигменти сатен с червило придава на устните наситен цвят и осигурява хидратация, до 6 часа Само за една червилоПокажете своите уникални качества С помощта на този цвят, просто комбинирайте го С Высокопигментированной червило или Течно червило За Получаване на Най-яркото великолепие, което сте виждали някога, и без растекания и избледняване. 【Здравословен и естествен】 Набор от балсами за устни, не съдържа никакви химикали, тя е здрава, очарователен и ви помага да бъдат по-красиви. 【Лесна употреба и почистване】 се Нанася гладко, не растекаясь и не вытягиваясь, както и лесно за нанасяне на блясък за устни. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 30 грама опаковка Размер : 8x3x3 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване.Тези червила издръжлив, водоустойчив, не се придържат към чашата, лесно да ги носите със себе си, и те не изчезват.Здрав и водоустойчив, моля, носете го в продължение на дълго време.【Червило премиум-клас】 Блясък за устни Лек, нелипкий и овлажняване.Няколко вида червила,】 Нашите червила, представени в 6 различни цвята, за да се подчертае неповторимата красота на жени и момичета. 【Идеален подарък】 Са опаковани, подходящ като подарък за рожден ден на приятели или семейство.

Клиентите също го харесват..