• Ново
XMBFZ Калъф за лаптоп 14 15 15,4 15,6 Калъф за Хромбука, калъф за Ультрабука, калъф за лаптоп, чанта за месинджър, за PC, калъф за таблет, ръкав с неопреновой дръжка за деца, Мъж?
zoom_in

XMBFZ Калъф за лаптоп 14 15 15,4 15,6 Калъф за Хромбука, калъф за Ультрабука, калъф за лаптоп, чанта за месинджър, за PC, калъф за таблет, ръкав с неопреновой дръжка за деца, Мъже, Жени, Два джоба за мъже (игри)

BGN 7.60

Брой продукти
check Налично

手提 ※【УСЛУГИ】 : ние обещаваме да продават всеки продукт е строго доказано.6" инчови нетбуци / преносими компютри / Лаптопи / Преносими компютри книжки, 15 " Lenovo, Dell, Toshiba, HP Chromebook ASUS Acer.Ако откриете някакви проблеми с качеството, ние ще ви възстановим и обменяем стока е безусловно и е безплатна.※【Материал 】 : 100% чисто нов неопрен, чанта с високо качество на печата от двете страни на ръкави, с мека вътрешна дръжка, външен джоб за мишки, захранващ адаптер, usb и т. ※ 【Лесна употреба】 : този калъф за chromebook е снабден с външен джоб за адаптер и мишката, двоен цип за основното отделение, подсилени с двоен цип, за защита на вашето устройство. ※【Предимство 】 : мека външна дръжка, еднакво изображение от двете страни, мека, предпазва от лек дъжд, удобно, лесно моющаяся, изсъхва, никога не избледнява, много подходящ за работа. ※ 【Размера на чантата】 : КАЛЪФ за преносим компютър с РАЗМЕР на чанта : Чанта за носене на лаптопа Около 39 см (15,35 инча) X Ширина 28 см (11,02 инча) X2 см; Съвместим с : повечето 14"/15"/ 15.

Клиентите също го харесват..