• Ново
DOITOOL За Определяне на 6pcs3 Полиращи Машини за Ръчно Субстрат За Полиране Полиуретан, Мат Мелница Притежателя Шлифовъчни Машини Мм Дисков Блок Шлайфане Инча Жълта шк?
zoom_in

DOITOOL За Определяне на 6pcs3 Полиращи Машини за Ръчно Субстрат За Полиране Полиуретан, Мат Мелница Притежателя Шлифовъчни Машини Мм Дисков Блок Шлайфане Инча Жълта шкурка за Автомобилния крепежни Скоби

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

нДИСКОВ ШЛАЙФАНЕ на БЛОК - на него може да се прикрепят различни шлайфане на продукта.Материал PU, лесен захват, идеален за продължителна работа, ръцете да не се уморяват, не търкайте.Подходящ за полиране на дърво, домакински почистване, техническо обслужване на автомобили, на финала на смилане. - Материал : полиуретанов дунапрен.съдържание на пакета 2 x шлайфане диск Характеристики - Цвят : жълт.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - Ниско тегло, лесна употреба.Кука и контур, отлични за задържане на диск приложен. - Към него могат да бъдат прикрепени различни шлайфане на продукта.Подходящ за полиране на дърво, домакински почистване, техническо обслужване на автомобили, на финала на смилане.Повърхността е гладка и свободна,. шлайфане диск от полиуретанова пяна Търсите професионален диск за шлайфане на достъпна цена?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален шлайфане на диска трябва да съответства на вашите нужди.Ниско тегло, лесна употреба. - Размер : 7,5 х 7,5 х 6 виж - Материал PU, лесен захват, идеален за продължителна работа, ръцете да не се уморяват, не търкайте.

Клиентите също го харесват..