• Ново
Feyarl Комплект от 4 бр. Блестящи Кристални Пръстени за Салфетки, Зашеметяващ Маса Маса за Хранене, Поставки за Салфетки за Сватбени партита, Семейна вечеря, Украса за ?
zoom_in

Feyarl Комплект от 4 бр. Блестящи Кристални Пръстени за Салфетки, Зашеметяващ Маса Маса за Хранене, Поставки за Салфетки за Сватбени партита, Семейна вечеря, Украса за Коледните фестивал (Злато)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Леко се отворят опаковката от Кристални мънистаТехнически характеристики : - Материал : покрити с метал с двухслойными с кристални мъниста - нето Тегло : 0,11 кг / 0,05 кг / бр - Цвят : златен Осъществяване Списък : - Комплект от 4 бр. Моля, избършете кристални пръстени за салфетки с мека и суха кърпа.Кристални пръстени за салфетки създават разнообразна атмосфера, съответстваща на вашите идеали.Като придава индивидуалност и външен вид на вашето ежедневното масата за вечеря, като я прави уникална маса за хранене.Многофункционална пръстени за салфетки : Притежателя на пръстените за салфетки широко се използва за коледни семейни вечери, сватбени тържества, юбилеи, са поканени вечери, специални случаи, романтични банкет на свещи, на празничния интериор, вечеря.Пръстени за салфетки, Материал : Позлатен метал с двухслойными кристални мъниста. Изискан дизайн : висококачествен кристал, ръчно изработени от няколко секции придава ефекта пламък по-ослепителен външен вид.Също така може да се наблюдава разлика в цвета се дължи на факта, че на екрана на компютъра се показва по различен начин.Украсете масата си и накарайте гостите да се чувстват повече от специални.Идеален за сватбени тържества, юбилеи, са поканени вечери, изискани подаръци за специални случаи, романтични банкет на свещи, празнични и фестивалната атмосфера За разликата в цвят : -Всички стоки могат да имат малка разлика в цвят за всяка партида от завода.

Клиентите също го харесват..