• Ново
CDYD Пластмасови Стенни Кутии За Съхранение на Бельо, Разделител на чекмеджетата на Гардероба, Организатор за Гардероба, с Капак, Кутия за Съхранение на Вратовръзки,
zoom_in

CDYD Пластмасови Стенни Кутии За Съхранение на Бельо, Разделител на чекмеджетата на Гардероба, Организатор за Гардероба, с Капак, Кутия за Съхранение на Вратовръзки, Чорапи, Сутиен, Спалня (Цвят: E)

BGN 52.80

Брой продукти
check Налично

2спецификация : Име на продукта : Стенен кутия за храненияматериал : PP + Рѕразмер : 32 * 20 * 8 смособенности : Закрит, штабелируемый, с мрежесто забележки : 1.Тянущая структура, вдлъбната текстура, лесно се разширява.Тянущая структура, вдлъбната текстура, лесно се разширява.Също така можете да залепите на стената на шкафа, за да разширите пространството за съхранение на бельо.Долен полипропилен материал също има вогнутый дизайн, който може да се залепят от двете страни.Проста плъзгаща се кутия за чорапи разширява пространството за съхранение в гардероба и шкафче за обувки.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Долен полипропилен материал също има вогнутый дизайн, който може да бъде наклеен от двете страни.Капакът е от прозрачен материал прави видими на съдържанието с един поглед. Продават се само на основните стоки, както и останалите стоки са предназначени само за украса, а не за продажба. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.Прибиращ кутия за чорапи в изчистен стил разширява пространството за съхранение в гардероба и шкафче за обувки.

Product name:
Wall-mounted storage box
Material:
PP + PS
Size:
32 * 20 * 8cm
Features:
Covered, stackable, with grid
notes:
1. Only the main products are sold, and the remaining products are only for decoration and not for sale.:
2. Due to the difference of light and screen, the color of the item may be slightly different from the picture.:
3. Due to manual measurement, the size may be 1-2 cm wrong.:
remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible!:
The package includes:
1 *Storage box:
Please allow for slight size differences due to manual measurement differences. :

Клиентите също го харесват..