• Ново
Kawailay 4 бр. Гигантски Балони от Фолио за Булката и Младоженеца, Балони за Булчински Душ, Украса за Брак, Балон с Любовни Писмо, Пръстен с Диамант, Балони от Майларовой ?
zoom_in

Kawailay 4 бр. Гигантски Балони от Фолио за Булката и Младоженеца, Балони за Булчински Душ, Украса за Брак, Балон с Любовни Писмо, Пръстен с Диамант, Балони от Майларовой Фолио за Сватба, Годеж, Юбилей, Парти Декор

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Когато напълните с хелий, балони могат високо да летятВъздух или с хелий балони може да бъде достатъчно дълго. 【Широко приложение】 Отлична декорация на дома, градина, църква, открит и т., Отлично украса за сватбени партита, фестивалната парти, годеж, предложения за брак, сватбена украса на залата и т. 【Материал】 е Изработен от неръждаема фолио и латекс, здрави, безопасни, не токсични и за многократна употреба.【Предпоставка включва】 ще получите балони за булката и младоженеца, балони балони във формата на бриллиантового пръстени, фольгированный топка "любов". 【Материал】 е Изработен от неръждаема фолио и латекс, здрави, безопасни, не токсични и за многократна употреба. 【Лесно се надува】Можете да попълните балони с въздух или с хелий.Когато напълните с хелий, балони могат високо да летят. 【Широко приложение】 Отлична декорация на дома, градина, църква, открит и т. 【Лесно се надува】 Можете да попълните балони с въздух или с хелий. 【Предпоставка включва】 ще получите балони за булката и младоженеца, балони балони във формата на бриллиантового пръстени, фольгированный топка "любов". 【Украса за партита】 Въведете повече атмосфера на щастие на вашите събирания, това веднага ще се съживи парти, всички присъстващи ще бъдат впечатлени от украса, и те ще останат незабравими спомени от партито. 【Лесно се надува】Можете да попълните балони с въздух или с хелий. 【Материал】 е Изработен от неръждаема фолио и латекс, здрави, безопасни, не токсични и за многократна употреба.Въздух или с хелий балони може да бъде достатъчно дълго., Отлично украса за сватбени партита, фестивалната парти, годеж, предложения за брак, сватбена украса на залата и т.

Клиентите също го харесват..