• Ново
Начало декор ХЕРОН, Изкуствената Коледен Венец от Бор и Кедър за входната врата, на закрито и открито, Естествена Бор, Смесени Пластмасови Клонче, Интериор за празн?
zoom_in

Начало декор ХЕРОН, Изкуствената Коледен Венец от Бор и Кедър за входната врата, на закрито и открито, Естествена Бор, Смесени Пластмасови Клонче, Интериор за празници и събития, 24 инча- (Червени горски плодове и Червена

BGN 37.94

Брой продукти
check Налично

Коледен венец за Недвижими touch размер 24 инча, подобен на настоящия, той е направен на ръка 【Нов дизайн】 Дизайн чапли. 【 Здрав и почти естествен】 Този коледен венец може да се съхранява през цялата зима, никога не избледнява и винаги запазва ярка естествена форма, като на хората художествени романтични чувства.Най-добрият венец за сезонно домашен интериор.Може би трябва да е напълно поставени на косата, за да ги обемно и естествено.Коледен борова венец подходящ за всеки повод и дръж го над камината, на входната врата, в трапезарията или на стената в хола.Добавете чар на вашето рождественскому празника с този зелен венец.Някои листа могат да помяться при транспортиране.【Нов дизайн】 Дизайн чапли.Добавете чар на вашето рождественскому празника с този зелен венец. 【Забележка】 Тъй като венци са изработени ръчно, размерът ще бъде малко по-различен. 【Лесна поддръжка】 Този венец не се нуждае от неприятности и грижи в сравнение с тези цветове.Този коледен венец е идеален за даване на начало на нов вид.Някои листа могат да помяться при транспортиране. 【Универсален】 Венец може да се използва както на закрито, така и на открито, което го прави универсален декоративен аксесоар.Може би трябва да е напълно поставени на косата, за да ги обемно и естествено.Коледен борова венец подходящ за всеки повод и дръж го над камината, на входната врата, в трапезарията или на стената в хола. 【 Здрав и почти естествен】 Този коледен венец може да се съхранява през цялата зима, никога не избледнява и винаги запазва ярка естествена форма, като на хората художествени романтични чувства.Този коледен венец е идеален за даване на начало на нов вид. 【Натурален реалистичен декоративен】 Този борова венец изглежда ультрареалистично и реалистично, този венец е толкова очарователен, колкото и истинска нещо, реагира на околната среда, създаване на този свеж луксозен вид, без излишни движения.

Клиентите също го харесват..