• Ново
Венец на Деня на Независимостта Леопард за входната врата, 4 юли, Патриотичен Американски Декоративен Венец, Червено-Бяло и Син Пластмасов Венец за Външно декор (Ра?
zoom_in

Венец на Деня на Независимостта Леопард за входната врата, 4 юли, Патриотичен Американски Декоративен Венец, Червено-Бяло и Син Пластмасов Венец за Външно декор (Размер A)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Това е идеален подарък за семейството или приятели на Деня на независимостта, нов дом, рождени дни, годишнини и др 【Добра морал】Проявите любов към Америка. ✓Покажете своя патриотизъм : Покажете своя патриотизъм с помощта на нашия венец в темата на 4-ти юли в предната част на вратата.【Няколко размера】 на Разположение в два размера (13 × 13 см, 11 × 11 инча).Благодаря, че посети магазина ми и се карате с мен за бизнес, за мен това е голяма чест!По-долу са изброени основните функции и предимства украса врати : ✓Подходящ размер : Размер венец 13 "х 13" (Д *Ш) и 11"× 11" (Д*Ш) подходящ за вътрешни и външни врати. 【Високо качество】 Венец изработен от висококачествена пластмаса, устойчив и не выцветающий.Ако търсите венец, който може да се види от улицата и който със сигурност ще доведе до по-голяма благодарност съседите си, тогава този венец за вас.Това изискано врати украса е в червено-бяло и червено цветове., цвят зависи от самия обект.Универсален декоративен аксесоар за крайградски или градски декор, подходящ за всяко време на годината.Може да се използва както на закрито, така и на открито. ✓Идеален подарък : Това е ярка и красива украса за входната врата ще се превърне в чудесен подарък. ✓ Отлично обслужване на клиенти : Моля, не се колебайте да ми кажете, ако имате някакви допълнителни въпроси, ние обещаваме, че ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа, за да реши вашите проблеми.

Клиентите също го харесват..