• Ново
Вериги за сняг GANG, Шинные Верига за леки автомобили, пикапи и suv модели - Комплект от 2 (Размер: 2155R15) (Цвят: A, Размер: 195R14)
zoom_in

Вериги за сняг GANG, Шинные Верига за леки автомобили, пикапи и suv модели - Комплект от 2 (Размер: 2155R15) (Цвят: A, Размер: 195R14)

BGN 42.87

Брой продукти
check Налично

Това е метална стълба верига, много компактна, лесна за дизайн и разумна ценаМоля, бъдете сигурни за закупуване, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ограничението на скоростта е 40 км/ч.Доставка - Директно от производителя, обикновено ние изпращаме в рамките на 1-3 дни, срокът за доставка е 15-21 ден, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. Не намалявайте и не правете резки завои. Подходящ за заснежени, заледени и мръсни пътища. Високо качество, устойчивост, безвредност за гуми и пътища. Моля, уточнете информацията за размера на гумите, преди да купите.Вериги за сняг специално разработени за подпомагане на шофьорите през зимата / лятото.Когато дойде зимата, вериги за сняг, които позволяват да стигнем до там безопасно, лесно и стилно.Висококачествени материали -Метални - стоманени материали ефективно разбий леда, предотвратява приплъзване на гумите и могат да издържат на ниски температури до минус 50 градуса по Целзий. Устойчивост на ниски температури от 50 °C4.Когато колелото се върти, се превръща в система за автоматично центриране и напрежение, и веригата се забави около гуми. След завършване на инсталацията се препоръчва да се измине разстоянието от 20-30 метра, за да спре за проверка и се гарантира плътен контакт между веригите за сняг и гуми. Технически характеристики : един комплект (две гуми) Приложими модели : Изберете най-подходящата гума за семейните автомобили, джипове, ванове и т. с помощта на специални мини верига с грапава повърхност за увеличаване на триене с пътен покритие, защита гуми, за предотвратяване на приплъзване на гумите и поддържане на тяхната стабилност. Лесна инсталация за броени минути, без никакви допълнителни инструментов5. Тегло : около 4-15 кг (различни размери, тегло, в зависимост от конкретния продукт) Ограничение на скорост : 40 км / час, Начин на монтаж : без домкрата, лесен за инсталиране, не уврежда гума Характеристики на автомобилната зимни вериги за сняг : 1.След като верига обмотаны около гуми, когато колата получава в ход от място, процесът на инсталиране е завършен.Подсилени заключване с формата на полумесец има за цел да гарантира, че предната и страничните части на гуми не застой, дори и на сняг или в планината.

Клиентите също го харесват..