• Ново
Универсални вериги за сняг Регулируеми Аварийни вериги за сняг за автомобили Зимни Гуми Вериги Преносими Вериги за гуми-Мини на Веригата за Заледени пътища, Кал пъ
zoom_in

Универсални вериги за сняг Регулируеми Аварийни вериги за сняг за автомобили Зимни Гуми Вериги Преносими Вериги за гуми-Мини на Веригата за Заледени пътища, Кал пътя, Пясъчен път и пътя в планината (Цвят: Жълт Размер:

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

· Приложение : Универсална за повечето автомобили · Подходяща ширина гуми : 165-255 мм / 6,5-10,0 инча · Област на приложение : лед, сняг, кал, дъжд, пътуване, скално катерене и други екстремни ситуации На първо място, веригата за зимни гуми не могат да гарантират само.★ Служба за подкрепа : * Ние предлагаме 100% връщане на парите или замяна, ако стоката има някакви проблеми с качеството, можете да купувате с доверие.★ Технически характеристики : · Материал : TPU + пирони, от легирана стомана · Цвят : черен, жълт · Брой вериги за сняг : 6 броя, 8 бр, 10 бр. 【Поддържани превозни средства】- Шина верига може да се прилага за всички модели и марки гуми с ширина 165 мм-255 mm (6,5 "-10,0"), са подходящи за леки автомобили, джипове и лекотоварни камиони. Не натискайте спирачка и не правете резки завои. Ако веригата на шиповете ще падне, моля, незабавно прекратете използването.Вериги за сняг могат да се предотвратят приплъзване на гумите при контакт със земята и да се осигури автобус достатъчно сцепление, за да са в безопасност в снежните дни. 【Условия за ползване】- Вериги за сняг сигурно монтиране на гуми, за осигуряване на добро сцепление на хлъзгави повърхности.Благодаря за добрата комуникация!* Ние обещаваме да изпратите в рамките на 24 часа, а срока за доставка е 7-20 работни дни. 【Идеалната автомобили дължината на веригата】-Тези мини верига за гуми, предотвратяват подхлъзване при шофиране и ефективно съкращаване на спирачния път, металик вериги са по-стабилни и надеждни, за подобряване на устойчивостта при шофиране. След употреба изплакнете верига с топла вода. Поддържайте скорост под 40 км / ч.【Висококачествени мини вериги за гуми】- устойчива на плъзгане верига за сняг на гуми, изработени от висококачествена стомана, утолщенного TPU, стоманени шипове и закрепване на алуминиеви сплави, за да гарантира здравина и дълготрайност.

Клиентите също го харесват..