• Ново
TFCFL Led Електрическа Бягаща Пътека За Разходка, Подложка за джогинг, Домашен Офис, Фитнес Упражнения, Тренировка 1-6 км / час, 28 кг (61,73 кг)
zoom_in

TFCFL Led Електрическа Бягаща Пътека За Разходка, Подложка за джогинг, Домашен Офис, Фитнес Упражнения, Тренировка 1-6 км / час, 28 кг (61,73 кг)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Готов за употреба : Пешеходната площадка под масата и не изисква инсталацияБутон за аварийно спиране : това е бутона за аварийно спиране, която може да гарантира сигурността на потребителите.[Основни характеристики] Защитник на здравето : Нашият подложка за разходка под бюрото - чудесен начин да спортуват и да се отпуснете.Два Гъвкави колело : Два гъвкави колела позволяват да го преместите по всяко удобно за вас място. [Висококачествени материали] Той е изработен от здрава стомана, пластмаса електронни компоненти и дървена дъска, която е трайна и трайна и може да се използва в продължение на дълго време. [Двигател от чиста мед] Пешеходната площадка под масата е оборудван с двигател от чиста мед с капацитет 0,5 л., който консумира по-малко енергия и да притежава достатъчна мощност, за да направите вашата ходене по-гладко. [Чудесен опит] Той е оборудван нескользящим и еластичен колан за спринт и дълга зона за разходка, която осигурява ефективна и безопасна за смекчаване и повече място за движение на коленете си и мускулите, което ви гарантира отлични впечатления от надпреварата. лека конструкция с тегло 37,48 паунда улеснява неговото преместване.Спецификация : Материал : Стомана, пластмаса, електронни компоненти, дървена дъска Цвят : бял Функция : Разстояние / Скорост / Време / Калории / Безжичен дисплей с дистанционно управление на Данни : Скорост / Време / Разстояние / калории Режим на управление : Безжично управление / Сензорен шум : . [Компактен и лек] Дебелина на 6,3 инча позволява лесно да я съхранява в никакъв идеално място, например под леглото, под дивана или в непосредствена близост до с дрешник.Можете да регулирате скоростта в съответствие с различните нужди в упражнения. [Висока носеща способност] Сверхпрочная дизайн подложки за разходка под масата й позволява да издържа тегло до 220 кг, което е подходящо за хора на различна теглото и е изключително безопасно и удобно за използване.Описание : трябва да са, често не могат да ползват фитнес зала, както е планирано, поради липса на време и пространство. [HD-дисплей] Горната част на влакчета за разходка под масата с led дисплей с висока разделителна способност, който може ясно да показва време, скорост, разстояние и калории, както и за проследяване на данните за вашите упражнения в реално време, което ви позволява навреме да проверява изпълнението на упражнения.

     :

Клиентите също го харесват..