• Ново
Набор от повратните ключалки AGOOL на Цевта - 50 бр., Бочкообразные Панти с защитни шут, Высокопрочные Риболовни Быстроразъемные Защелкивающиеся Панти с Твърд ринг, Ри?
zoom_in

Набор от повратните ключалки AGOOL на Цевта - 50 бр., Бочкообразные Панти с защитни шут, Высокопрочные Риболовни Быстроразъемные Защелкивающиеся Панти с Твърд ринг, Риболовни Принадлежности, Аксесоари, Размер на кутията

BGN 4.00

Брой продукти
check Налично

Устойчивост на корозия и износване Черни защелкивающиеся тежкотоварните завъртането идват в многократно пластмасова кутия.Намалете до минимум усукването на линия.Повърхността се обработва по такъв начин, че тя е особено гладки и като цяло не се отрази на линия. 【Без усукване】 панти с шут могат плавно да се върти на 360 °, както и движението на стръв ще бъде по-реалистично. 【Висока производителност】 Бочкообразные риболовни панти, изработени от неръждаема стомана и мед на корпуса, целият вертлюг изгладен никел, устойчиви на корозия в солена вода.【Определени повратни ключалки за багажника 50шт】 Гама от размери 6 : 5 парчета за # 4 # 6; 10 броя за # 8 # 10 # 12 # 14.Можете да го използвате в различни ситуации, като например за риболов на река, морски риболов риболов риболов, летят, риболов с лодка, онлайн риболов, риболов на сърф, крайбрежен риболов, риболов на борда и така нататък. 【Лесно откриване конструкция】 Завъртане капаче за сектора на рибарството бъчви е лесно открывающуюся дизайн капаче, което ви спестява много време и смяна на риболовни примамки и на въдица, подходяща за всички нужди на риболов. Плавно въртене на 360 градуса.

Клиентите също го харесват..