• Ново
JSHANMEI Риболовна Обков за Завъртането Шарикоподшипниковый Панта Coastlock Оборудване За Морски Риболов Тежкотоварни Мед Риболовни Принадлежности От Неръждаема Стоман?
zoom_in

JSHANMEI Риболовна Обков за Завъртането Шарикоподшипниковый Панта Coastlock Оборудване За Морски Риболов Тежкотоварни Мед Риболовни Принадлежности От Неръждаема Стомана Завъртане

BGN 3.41

Брой продукти
check Налично

Бравата е Изработена от неръждаема стомана с никелированным покритиеОтлична устойчивост на корозия, устойчивост на износване и устойчивост на удар. Конструкция за бързо отваряне с ключ ви позволява да се промени каишки или примамки за секунди. Конструкция за бързо отваряне с ключ ви позволява да се промени каишки или примамки за секунди.Одобрен за употреба в солена вода, высокоскоростном роллинге, джиговой улов, офшорни риболов. Всички риболовни панти от неръждаема стомана, полиран никел.Бърз скок във водата и изход от нея.Сачмен лагер snap swivels е изработен от медна корпуса и капаче от неръждаема стомана.Защелкивающиеся пантите JSHANMEI от високо неръждаема стомана с висока устойчивост на корозия, устойчивост на износване, удар и натяжению.Отлична устойчивост на корозия, устойчивост на износване и устойчивост на удар.Нашият комплект шарнирных връзки с шарикоподшипниками е с формата на куршум, позволяваща завъртане на течности и по-ниска водоустойчив. Топки от неръждаема стомана, изтеглени за плавно действие, се въртят без ограничения и е сведена до минимум усукването.Малкият размер е идеален за улов на сладководни морски костур, например.Лесно откриване риболовна завъртане на бравата ще ви помогне бързо да промени примамки и на въжето.ОБКОВ ЗА СЕКУНДИ.Опаковка : 15 броя с Размер от 0 до 9. Развъртане от меден корпус с сварочным пръстен от неръждаема стомана.Подшипниковые топки от неръждаема стомана, вградени в завъртането на рибарската модула, осигуряват плавно действие и свободно завъртане.Сачмен лагер JSHANMEI snap swivels е направен от меден корпус и неръждаема модула, целият обков панта, полиран никел.Вие повече няма да загубят своята риба!.Свободно въртене ще направи вашите риболовни примамки по-привлекателни.

Клиентите също го харесват..