• Ново
Панти за риболовни принадлежности Jeeksoon - 50 бр, Катящаяся Буре, Принадлежности за сом, Клеммные Конектори от Неръждаема Стомана, Черен Никел, Риболовни Принадлежнос?
zoom_in

Панти за риболовни принадлежности Jeeksoon - 50 бр, Катящаяся Буре, Принадлежности за сом, Клеммные Конектори от Неръждаема Стомана, Черен Никел, Риболовни Принадлежности за Куки, Стръв, Лидери, приспособления за костур

BGN 4.26

Брой продукти
check Налично

Основното предназначение на вертлюга - да позволи на леске падат и те започнали по време на извличане на въжето, за предотвратяване на нежелано заплитанеИзработен от висококачествена неръждаема стомана с покритие цвят на оръжеен метал черен цвят.Те осигуряват сверхпрочное ротация и е с невероятна здравина и издръжливост. риболовни принадлежности от вертлюгов.Идеален за риболовни принадлежности и създаване на следи от лидер.Отличен за използване в оснастках за улов на кингфишей, полосатиков, морски костур, сьомга и много други. риболовни принадлежности от вертлюгов.Идеална принадлежности за улов на риба, лек и компактен, по-стегната стандартни бочкообразных вертлюгов, наследява гъвкавост без щети за издръжливост.Риболовни панти, осигуряват супер плавно въртене и е с невероятна здравина и издръжливост, като перекручивание въжето до минимум.Отличен за използване в оснастках за улов на кингфишей, полосатиков, морски костур, сьомга и много други.Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката. отлична устойчивост на износване, корозия и на удар дори при продължителна употреба. 50шт в опаковка бочкообразные риболовни панти, тест 135 паунда (размер 2/0), фирмата ни дава гаранция 1 година и доживотна техническа поддръжка, не се колебайте да се свържете с нас.Идеална принадлежности за улов на риба, лек и компактен, по-стегната стандартни бочкообразных вертлюгов, наследява гъвкавост без щети за издръжливост.

Клиентите също го харесват..