• Ново
Сгъваеми Туристически Столове LAMA с Поставка за крака, Регулируема Облегалка за почивка с облегалката за глава, Подстаканниками и Чанта За съхранение на Преносим Р?
zoom_in

Сгъваеми Туристически Столове LAMA с Поставка за крака, Регулируема Облегалка за почивка с облегалката за глава, Подстаканниками и Чанта За съхранение на Преносим Раскладывающиеся Туристически Столове за Къмпинг, Риболов,

BGN 66.20

Брой продукти
check Налично

Пакет включва : 1 * Походный стол + 1 * чанта за носене Материал : плат Оксфорд.Произведено от висококачествен плат Оксфорд и окото, трайно и надеждно стол е подходящ за активна почивка, къщи и офиси. , , На стола се регулира в две различни позиции, за да ви осигури удобни начини за почивка.Външен размер : L63.Тегло на продукта : 8,8 кг / 4 кг. полезен Товар : 300 кг / 136 кг. (Не е подходящ за плажа).Премахване на поставка за крака, нашите столове с флип от облегалката за възрастни може да се използва за писане или прием на храни като дневни шезлонги., спестявате от необходимостта често да ставам.Окото поставка за краката, за пълна релаксация.Вграден страничен джоб от лявата страна на стола чудесно за съхранение на списания, книги или вестници. Нашата сгъваема регулируема походный стол изработен от висококачествен плат Оксфорд и решетката за охлаждане, той е здрав и надежден, по-широк и по-удобно на други столове.Дишащ мрежест материал запазва прохладата на тялото, особено през лятото. Това откидывающееся туристически стол идва с подлакътник, така че можете да се отпуснете напълно, като се позовава на ръка.【Здрав】 Походный стол с възможност за сгъване на облегалката е изработена от висококачествена стоманена рамка, не ръждясва, не е податлив на окисляване и издържа на натоварване 300 кг / 136 кг, можете да постоянно да седи на походном шезлонг, плюс здрав плат Оксфорд и PVC 600 D, всички само за продължителна употреба. 【Лесно се тресе】 Размер на сгъване : 35,8 x 9,5 см, тегло : 8,81 лири / 4 кг, се предлага с чанта за носене, лесно се сгъва и да се пренася навсякъде, идеални за плаж на открито, градина, пикник, самостоятелно шофиране, риболов, гледане на футболни мачове. Вградена поставка за чаши на десния подлокотнике - идеалното място за това, да се сложи напитка. 【Удобен дизайн】 поставка за Чаши е вградено в преносим походный стол, който е подходящ за съхранение на напитки, които можете да лесно да се сдобият с, отличен за лични вещи, като например телефони, книги, слънцезащитни кремове, ключове и т.

Клиентите също го харесват..