• Ново
Джанти LumeCube за тежки условия на работа за 300 кг φ75 mm / 100 mm / 125 мм, комплект от 4-те полиуретан ротационни Колелце за мебели със спирачки, за колела за колички за голф (Цв
zoom_in

Джанти LumeCube за тежки условия на работа за 300 кг φ75 mm / 100 mm / 125 мм, комплект от 4-те полиуретан ротационни Колелце за мебели със спирачки, за колела за колички за голф (Цвят: Спирачка, размер: 4 инча)

BGN 15.13

Брой продукти
check Налично

, ● Подробен дизайн : гъвкаво въртене на 360 градуса, лесно нажимается и изтеглени, на спирачното устройство, могат да бъдат блокирани по всяко време, много е важно за сигурносттаДвижещи се колела-колела може да се използва в домове, училища, гаражи, магазини, каруци и болници.● Висококачествени материали : нов полиуретан и благородна стомана, стабилна структура, безшумен и лъскав, устойчив на абразия и противоскользящий околовръстен дизайн, ефективна защита от прах и дълголетие. ● Инсталацията и типа на : 3 см/ 4 инча / 5 инча, въртящи се на спирачки, са лесни за инсталиране, можете да закупите в зависимост от вашите нужди и размери. ● Инсталацията и типа на : 3 см/ 4 инча / 5 инча, въртящи се на спирачки, са лесни за инсталиране, можете да закупите в зависимост от вашите нужди и размери. ● Многофункционална и сверхпрочный : подходящ за поставки за цветя, колички, въздушна кутия, детски креватчета, медицинско оборудване, кутия за съхранение, подвижни стълби, товар 300 кг. ● Висококачествени материали : нов полиуретан и благородна стомана, стабилна структура, безшумен и лъскав, устойчив на абразия и противоскользящий околовръстен дизайн, ефективна защита от прах и дълголетие.

Клиентите също го харесват..