• Ново
Angoily 72 бр. Въртящи се Шайби, Контейнер за самостоятелно съхранение, Малки Тъканни Ролки, на Дъното Лепкава Топка за Колело, Въртящо се Колело Er Тели, Мини-Бели колела:
zoom_in

Angoily 72 бр. Въртящи се Шайби, Контейнер за самостоятелно съхранение, Малки Тъканни Ролки, на Дъното Лепкава Топка за Колело, Въртящо се Колело Er Тели, Мини-Бели колела: Калъф за паста, Универсални Кутии за макари

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

-Изработени от висококачествена пластмаса, благодарение на деликатни овладяването им лесно се огъват Лепкава ролка с въртене на 360 градуса - С превъзходна практичност и надеждност, той може ефективно да издържат теглото на боклука, резервоарите за течно гориво или кошници за съхранение, като ви помага по-добре да се движите.Описание Товараблокирующий ролкови ролкови ролкови шарикового тип, свободно въртене на 360 градуса, неограничен подхлъзване. - Ролки можете да залепите в дъното на кутия за съхранение, което прави преместване на по-продължителни и по-удобен. Лепкава ролка с въртене на 360 градуса - С превъзходна практичност и надеждност, той може ефективно да издържат теглото на боклука, резервоарите за течно гориво или кошници за съхранение, като ви помага по-добре да се движите. - Цвят : Както е показано на фигурата.ОПРЕДЕЛЯ ВАЛЯК е подходящ за съхранение на козметика, кухня, маса, спалня, баня, дневна и рафтове за цветя.Самоклеящийся КОРПУС на КОЛЕЛА - Изработена от висококачествена пластмаса, благодарение на деликатни овладяването им лесно се огъват или.МИНИ КОЛЕЛА КОЛИЧКА - Икономичен, можете да закупите този практичен продукт на достъпна цена.МИНИ КОЛЕЛА КОЛИЧКА - Икономичен, можете да закупите този практичен продукт на достъпна цена.ВАЛЯК за лепене на КУТИИ - добра работа, по-гладки ръбове, без чеп, много приятен за кожата на вашите ръце. - Материал : пластмаса.Списък на пакетите 24 x колела Характеристики - подходящо за съхранение на козметика, кухня, работен плот, спалня, баня, всекидневна, съхранение на долния рафт.ВАЛЯК за лепене на КУТИИ - добра работа, по-гладки ръбове, без чеп, много приятен за кожата на вашите ръце.

Клиентите също го харесват..