• Ново
По-добра четка за миене на пода с дълга дръжка 3-в-1 Двустранен четка За миене на пода с Стъргало Домакински Четки за почистване на Баня, Кухня, Хол Кухня, стени и тера?
zoom_in

По-добра четка за миене на пода с дълга дръжка 3-в-1 Двустранен четка За миене на пода с Стъргало Домакински Четки за почистване на Баня, Кухня, Хол Кухня, стени и тераси.

BGN 4.66

Брой продукти
check Налично

Широк спектър на приложение : Това е идеално средство за почистване в домакинствотоЧетка и стъргало "Три в едно" : V-образен четина, лесно очищаемые места на пресичане, високи и ниски разрешения, ъгли.След като четка за миене на подове подметет пол, можете да използвате тыльную страна скрепер за отстраняване на отпадъчни води, за да се подобри ефективността на почистване в дома. Бързо почистване : Практически четка за пол притежава мощна почистване способност, позволяваща ефективно мръсотията, мръсна вода, прах и други петна с подови настилки, стени и пукнатини, не уврежда повърхността.Главата на четката може да се върти на 180 ° за регулиране на ъгъла на наклон, което позволява лесно почистване на всички видове малки или труднодостъпни ъгли, пукнатини и други места. Мек каучук стъргало : соскребите петна отпадъчни води, със стъкло от пода.Идеален за почистване на бани, кухни, дневни, дворове, гаражи, плувни басейни, коридори и други вътрешни и външни площадки.Идеален за почистване на бани, кухни, дневни, дворове, гаражи, плувни басейни, коридори и други вътрешни и външни площадки.Облекчава болката в гърба и коляното, причинена от дълъг наклон. V-образни структури : лесно се почистват мястото на пресичане, високи и ниски разрешения, ъгли и т.Материал : Четка за почистване, изработени от неръждаема стомана, PP, TPR, добро качество, здрава и износостойкая, дълъг живот, устойчив на корозия, неговите лесно да се прекъсне, дълготрайност, мека четина, не се огъват и не се деформират. Бързо почистване : Практически четка за пол притежава мощна почистване способност, позволяваща ефективно мръсотията, мръсна вода, прах и други петна с подови настилки, стени и пукнатини, не уврежда повърхността.Материал : Четка за почистване, изработени от неръждаема стомана, PP, TPR, добро качество, здрава и износостойкая, дълъг живот, устойчив на корозия, неговите лесно да се прекъсне, дълготрайност, мека четина, не се огъват и не се деформират.След като четка за миене на подове подметет пол, можете да използвате тыльную страна скрепер за отстраняване на отпадъчни води, за да се подобри ефективността на почистване в дома. Мек каучук стъргало : соскребите петна отпадъчни води, със стъкло от пода.Четка и стъргало "Три в едно" : V-образен четина, лесно очищаемые места на пресичане, високи и ниски разрешения, ъгли.

Клиентите също го харесват..