• Ново
msyuusr 4 бр. Стикер върху дръжката на вратата на колата, Защита от Надраскване, изработени от Въглеродни влакна, Универсален Защитен Филм върху дръжката на вратата на ?
zoom_in

msyuusr 4 бр. Стикер върху дръжката на вратата на колата, Защита от Надраскване, изработени от Въглеродни влакна, Универсален Защитен Филм върху дръжката на вратата на колата за повечето автомобилни дръжки (черен)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

【Лесна инсталация】 Почистете чаши, каси за врати дръжки и ги оставете да изсъхне, повдигна защитен филм със самозалепваща основа, наклейте на чаша защитен филм от надраскване лесно да завършите инсталацията 【Универсален размер】 Размерът на тази защитни етикети върху дръжката на вратата на колата е 3,53 х 3,88 инча, което е подходящо за повечето превозни средства с плъзгаща дръжка.Той е не само практично автомобилен аксесоар, но и идеален подарък за семейството и приятелите.Моля, проверете дали формата и размера на чаши за вашите врати дръжки преди да поръчате. 【Лесна инсталация】 Почистете чаши, каси за врати дръжки и ги оставете да изсъхне, повдигна защитен филм със самозалепваща основа, наклейте на чаша защитен филм от надраскване лесно да завършите инсталацията.Той е не само практично автомобилен аксесоар, но и идеален подарък за семейството и приятелите.Защита нов автомобил, стар автомобил прикрива драскотини. 【Защита】Защитно фолио за врати дръжки изработени от мек и деликатен материал TPU, устойчив на надраскване и водоустойчив, което позволява ефективно да се избягват малките удари или драскотини от боята на рамката на вратата.【Висококачествени материали】 Етикети на дръжки на вратите на автомобила може да се поддържа ефективност при екстремни температурни обхвати от -40 ° F до 212 ° F благодарение на използването на висококачествени самоклеящегося въглеродни влакна, устойчиви на висока температура, непромокаемого от дъжд, сняг, не отклеиваются, не изчезват, не са напукани и не се деформира. 【Водоустойчиви и издръжливи】 С нашите стикери на автомобилни дръжки на вратите все още можете да измиете своя автомобил вода, не оставя никакви повреди или следи по повърхността.Стикер върху дръжката на вратата на колата. 【Защита】Защитно фолио за врати дръжки изработени от мек и деликатен материал TPU, устойчив на надраскване и водоустойчив, което позволява ефективно да се избягват малките удари или драскотини от боята на рамката на вратата.

Клиентите също го харесват..