• Ново
beypovk 4 бр. Стикер върху дръжката на вратата на колата, Универсална Защита От Надраскване, изработени От Въглеродни влакна, Не Оставяйки Следи, Защитен Филм Върху дръ?
zoom_in

beypovk 4 бр. Стикер върху дръжката на вратата на колата, Универсална Защита От Надраскване, изработени От Въглеродни влакна, Не Оставяйки Следи, Защитен Филм Върху дръжката на вратата на колата (син)

BGN 2.50

Брой продукти
check Налично

Той не е деформиран, не се напуква, не избледняват и не беля, дори в екстремни климатични условия 【Универсална засаждане】 : Размерът на това защитно устройство за врати дръжки е 3,8 * 3.5 инча, подходящ за повечето автомобили с дръжки на пазара, моля, потвърдете, размера и формата на дръжката на вратата на колата, преди да купите. 【Послепродажная подкрепа】 : Ние се стремим да предоставят висококачествени продукти и удовлетворително обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси или проблеми с този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор възможно най-скоро.【Висококачествени материали】 : Защитен стикер върху дръжката на вратата на колата е направена от самоклеящегося въглеродни влакна, което е износостойким и траен, водоустойчив и слънцезащитен, а също и притежава силна адгезией. стикер върху дръжката на вратата на колата, гъвкав защитен слой от въглеродни влакна Срещу драскотини, не оставяйки следи върху дръжката на вратата на автомобил, защитно фолио. 【Ефективна защита】 : Етикети на дръжки на вратите на автомобила могат ефективно да защитите вашата дръжки от драскотини, причинени от нокти, пръстени, ключове, и за даване на колата си винаги нов вид, че е незаменим аксесоар за автомобили.5 инча, подходящ за повечето автомобили с дръжки на пазара, моля, потвърдете, размера и формата на дръжката на вратата на колата, преди да купите.Стикер е направена от самоклеящегося материал, много лесен за инсталиране, просто отклейте и залепете, дори ако я свали, на него няма да остане никаква следа. 【Лесна инсталация】 : В комплекта са включени четири етикети. 【Лесна инсталация】 : В комплекта са включени четири етикети.Той не е деформиран, не се напуква, не избледняват и не беля, дори в екстремни климатични условия.

Клиентите също го харесват..