• Ново
Erosebridal Космически алуминиева Дограма, Щори Планета, Галактика, алуминиева Дограма, Щори Слънчевата Система Занавесные Панел за Деца Момчета Цветна Вселена Космос ?
zoom_in

Erosebridal Космически алуминиева Дограма, Щори Планета, Галактика, алуминиева Дограма, Щори Слънчевата Система Занавесные Панел за Деца Момчета Цветна Вселена Космос Обработка на Прозорци Декор на Хола 52W x96L Декор

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Като Хелоуин, Черен петък, киберпонедельник, Коледа и тПрогладьте желязо и подсушете в перална машина при ниски температури.Тя може да се използва като подарък за вашето семейство и приятели.Тя може да се използва като подарък за вашето семейство и приятели. 【【Материал】 : след като Изслуша становището на клиента и коментари, ние подобряваме тъкан на завесата, като се използват висококачествени бархатную кърпа, мека и приятна за кожата., ще бъдат във възторг : ).Причина : Сладко модно бижу за мебели за дома, предназначено за деца, възрастни, мъже, жени, юноши. 【【Многоцелеви】 : Нашите модерни завеси с принтом се различават свеж дизайн и ярки наситени стилни цветове.Лесно подвешивается и гладко се плъзга.8 инча, а външен диаметър - 2,7 инча, което е сравнимо с повечето пръти.Пакетът включва : 2 * Комплекти за обработка на прозорци, Нива, Завеси, пердета. Алуминиева дограма, пердета 84 W * 90 Л цолови, за декор на детска стая за тийнейджъри и възрастни, подходящи за всекидневна, кухня, спалня, стая за гости, детска стая, почивен дом или да ги вземете със себе си в пътуване с микробус. Алуминиева дограма, пердета 104 W * 96 Л цолови, за декор на детска стая за тийнейджъри, подходящи за всекидневна, кухня, спалня, стая за гости, детска стая, почивен дом или вземат със себе си в пътуване с микробус.Сега нашите завеси могат да блокират 30-50% от слънчевата светлина, благодарение на различни цветове (по-тъмен цвят подхожда по-добре, отколкото светъл).Изработени от висококачествена нежната тъкан, мека и приятна за кожата, алуминиева дограма, щори притежават продължителна трайност, естествена устойчивост на усадке и видимо са приятни на допир.Аз вярвам, че това може да ви осигури най-добрите условия за работа или сън (не напълно затемняющие завеси, за да НЕ светонепроницаемые завеси, за да не енергоспестяващи щори).Като Хелоуин, Черен петък, киберпонедельник, Коледа, рожден Ден, сватба, свети Валентин, Ден на бащата, Ден на майката и т. 【Конструкция люверса】 : Всеки панел завеса има сребристи пластмасови люверсы отгоре. Панел за прозорците щори капацитет 104 W * 63 Л, за декор на детска стая за тийнейджъри и възрастни, подходящи за всекидневна, кухня, спалня, стая за гости, детска стая, почивен дом или да ги вземете със себе си в пътуване с микробус.Информация за размерите : : Дограма завеси 76 W * 45Л-инчови панели., за това ви се хареса : ). Панел за прозорците щори капацитет 104 W * 84 Л, за декор на детска стая за тийнейджъри и възрастни, подходящи за всекидневна, кухня, спалня, стая за гости, детска стая, почивен дом или да ги вземете със себе си в пътуване с микробус.

Клиентите също го харесват..