• Ново
Cabilock Празна Бутилка с помпа за Еднократна употреба Опаковка: 6шт Опаковка помпа за Лосион за Вана Модерен Стил Контейнери за Сапун за Ръце за Шампоан Балсам За Изми?
zoom_in

Cabilock Празна Бутилка с помпа за Еднократна употреба Опаковка: 6шт Опаковка помпа за Лосион за Вана Модерен Стил Контейнери за Сапун за Ръце за Шампоан Балсам За Измиване на Тялото Течен сапун, Масла за Масаж 500

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

- Цвят : ЧеренМатериалът се отличава висок клас, уникална текстура, креативен дизайн и издръжливост. подходяща за монтаж козметични средства в хола, кухнята и банята.Характеристики Материал : PET.Ти можеш да се постави в банята.Можете да съхранявате климатик, шампоан, гел за душ и във флакона.Описание Креативен и добре обмислен. на Помещение включва 6 x захранващи за лосион.Изработен е от висококачествен материал и не е лесен за отглеждане. многофункционален.Материалът се отличава висок клас, уникална текстура, креативен дизайн и издръжливост.Дизайн на лъскава и гладка повърхност, лесен и удобен за използване, не е хлъзгава, за ръце.Дизайн на лъскава и гладка повърхност, лесен и удобен за използване, не е хлъзгава, за ръце.Новаторски дизайн преса позволява да експулсира отпадъци и да се избегне загромождения плотове.Новаторски дизайн преса позволява да експулсира отпадъци и да се избегне загромождения плотове.Може да се превърне в чудесна украса за вашата баня или спътник в пътуването си до вашия хотел. подходяща за монтаж козметични средства в хола, кухнята и банята.- Размер : около 24,5 X6,5 см.Може да се превърне в чудесна украса за вашата баня или спътник в пътуването си до вашия хотел.

Клиентите също го харесват..