• Ново
GXLQIJU Метална закачалка за чанти, държач за тоалетна, экономящие пространство куки, органайзер за чанти, здрава стойка за съхранение и подреждане на портфейли, преси
zoom_in

GXLQIJU Метална закачалка за чанти, държач за тоалетна, экономящие пространство куки, органайзер за чанти, здрава стойка за съхранение и подреждане на портфейли, пресичане, чанти, шалове.(2 опаковки черен цвят)

BGN 6.90

Брой продукти
check Налично

нОсвен това, закачалка добре ще защити вашата чанта, ще попречи на нейната загуба на форми, поради бъде смазан. 【Здрав и издръжлив】 Тези закачалки изработени от здрава сплав и издържат на тегло до 50 килограма. 【Удобно да се използва】 Уникален метален издръжлив дизайн куката, размер : 14,8 "x 5,7", подходящ за повечето удължени за кабинет. 【Удобно да се използва】 Уникален метален издръжлив дизайн куката, размер : 14,8 "x 5,7", подходящ за повечето удължени за кабинет. 【Гаранция за качество】 Приятелско обслужване на клиенти. Направете така, че всичко е чист наредено в гардероба си. 【Чудесен органайзер】 Държач за чанта идеална за съхранение на вашите чанти, ранцев, чанти, майок, раници, кепок, колани и т.Увеличете пространството на шкафа.Може да се окачи в спалнята, шкаф, рафт за рафтове, гардероб, в дневната.Ако имате някакви проблеми с нашите метален държач за чанти, моля, свържете се с нас. 【Здрав и издръжлив】 Тези закачалки изработени от здрава сплав и издържат на тегло до 50 килограма.Можете лесно да ги намерите, когато ви трябва.Не ръждясва, не избледняват, не се деформират, може да се използва в продължение на дълго време.Ако имате някакви проблеми с нашите метален държач за чанти, моля, свържете се с нас.ЗАКАЧАЛКИ ЗА ДРЕХИ GXLQIJU - просто за съхранение, поддържане на чистота в къщата. дръж си чанти, портмонета, клатчи чист и подреден.Може да се окачи в спалнята, шкаф, рафт за рафтове, гардероб, в дневната.Можете лесно да ги намерите, когато ви трябва. Направете така, че всичко е чист наредено в гардероба си. 【Супер спестяване на пространство】 Закачалка за чанти с капацитет до 6 чанти.

Клиентите също го харесват..