• Ново
Жълта Дръжка чекмедже Керамични Дръжки за шкафа Дръжка за детска Стая във формата на Сърце за чекмеджета шкафа (опаковка от 8 винтове в комплекта)
zoom_in

Жълта Дръжка чекмедже Керамични Дръжки за шкафа Дръжка за детска Стая във формата на Сърце за чекмеджета шкафа (опаковка от 8 винтове в комплекта)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Гладка повърхност, комфортно усещане в ръката. Ние изпращаме го с няколко подложки от неръждаема стомана за по-тънки дъски. Размер : 35x30x16 мм; дължина на винта : 25 мм.Това няма да навреди на кожата на ръцете на вашето дете. Внимание : нашият дължина на винта е 25 мм, подходяща за бели дъски с дебелина 18 mm или по-малко от 18 мм.Материал : гладка керамика; Количество : опаковка от 8 броя (идва с винтове и подложки).Тази симпатична керамична дръжка във формата на сърце и е идеален за детска стая.Материал : гладка керамика; Количество : опаковка от 8 броя (идва с винтове и подложки). Размер : 35x30x16 мм; дължина на винта : 25 мм. Ние изпращаме го с няколко подложки от неръждаема стомана за по-тънки дъски.Ярките цветове ще украсят стаята си на по-топло.Тази симпатична керамична дръжка във формата на сърце и е идеален за детска стая.Преди покупка, моля измерете дебелината на мебелен щит. Внимание : нашият дължина на винта е 25 мм, подходяща за бели дъски с дебелина 18 mm или по-малко от 18 мм.Гладка повърхност, комфортно усещане в ръката.Ярките цветове ще украсят стаята си на по-топло.Това няма да навреди на кожата на ръцете на вашето дете.

Клиентите също го харесват..