• Ново
Реколта дръжки на вратите owlKraft Комплект от 12 сини керамични дръжки с глазура Blessing - Дръжки за шкафове, Дръжки за чекмеджета - Дръжки за чекмеджета - дръжки за шкафове
zoom_in

Реколта дръжки на вратите owlKraft Комплект от 12 сини керамични дръжки с глазура Blessing - Дръжки за шкафове, Дръжки за чекмеджета - Дръжки за чекмеджета - дръжки за шкафове, Дръжки за писалки (стил 2)

BGN 14.56

Брой продукти
check Налично

В случай, че дължината на винта повече, отколкото е необходимо, излишното винт може да се намали с помощта на болторезов или клещи за тел.Те се отличават с изискан качество на изработка.Инсталирайте първо на шайби, а след това гайка за винта, както е показано на втория кадър на снимките по-горе.Идеално полиран, така че вашият шкаф за баня или кухня ще бъде изпълнена в идеалния класически стил.Очакваната дължина на винта е 1 инч, а по-диаметър на дръжката - 1,5 инча. ? Дължина на водещия винт е 1,5 см, диаметър на дръжката - 1,5 инча и диаметър на витлото - 4,7 мм.5 инча и 2 инча и 1,5 см обща дължина.Очакваната дължина на витлото да достигне около 1 инч.Тези дръжки са били старателно полирани на ръка.Така че направи идентични продукти е доста трудно, ако изобщо е възможно. ? Всички наши изделия са изработени ръчно, един по един, с използването на естествени продукти.Една капачка купол гайки (за затваряне на откритата част на винта във вътрешността на вратите или чекмедже). комплектът включва : обков от сребърен цвят.Затегнете гайките с помощта на гаечен ключ или клещи, както е показано на третия кадър на снимките по-горе.Два умирай трудно.Профили ще бъдат изработени от месинг. На очакваната дължина означава дължината на винта, който ще влезе вътре вратите на шкафа или чекмедже, след пълно сглобяване на химикалки.Филигранный Метално цвете.Моля, поставете винт на вратата на шкафа или чекмеджето, както е показано на първия кадър снимките по-горе.Са подходящи за всяка стая, те придават на дома интерес и чар и са лесен начин за украса на прости врати, дървени или оцветени шкафове.Можете да използвате някоя от тези винтове в зависимост от дебелината на вратите на шкафа или чекмедже.Всички наши изделия са изработени ръчно, един по един, с използването на естествени продукти.В случай, че дължината на винта повече, отколкото е необходимо, допълнителни винт може да се намали с помощта на болторезов или клещи за тел, както е показано на четвъртия кадър на снимките по-горе.

Клиентите също го харесват..