• Ново
Оборудване запечатване на уплътнението за излизане на въздуха от врати и прозорци, лесен и бърз монтаж Висока Прозрачна оборудване запечатване уплътнители за вра?
zoom_in

Оборудване запечатване на уплътнението за излизане на въздуха от врати и прозорци, лесен и бърз монтаж Висока Прозрачна оборудване запечатване уплътнители за врати и прозорци в градината на открито, за уплътняване на

BGN 33.88

Брой продукти
check Налично

оборудване запечатване на лента с дължина 5 метра, можете да го нарежете на всяка дължина в зависимост от вашите изисквания, удобен за използване и не изисква отпадъци (повърхността на залепване трябва да бъде гладка, чиста и суха). Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване. оборудване запечатване на лента с дължина 5 метра, можете да го нарежете на всяка дължина в зависимост от вашите изисквания, удобен за използване и не изисква отпадъци. Не трябва да се прилага върху повърхността на мазна боя, ръжда, тъкан и т.Изработен от висококачествен силиконов каучук, измръзване и огнеупорни, устойчиви на раздавливанию, анти-стареене и издръжлив.Параметри : Състояние : 100% чисто ново Име на продукта : оборудване запечатване лента за врата прозорци Материал : силикон резинацвет : прозрачен Дължина : (по избор) # 1 : прибл.Самоклеящийся дизайн, подходящ за различни врати, прозорци, шкафове и т.Моля, обърнете истински като стандарт. 25 мм / 1 инч # 2 : прибл. оборудване запечатване на лента с дължина 5 метра, можете да го нарежете на всяка дължина в зависимост от вашите изисквания, удобен за използване и не изисква отпадъци. 35 мм / 1,4 инча # 3 : прибл.Ефективно намаляват нивото на шума отвън и предотвратява попадането на вода, прах и чужди тела, създавайки ви тиха и комфортна среда на обитаване. 45 mm / 1,8 инча Дължина : около 5 м / 196,9 инча Тегло : приблизително 107-210 г съдържание на Пакета : 1 ролка * оборудване запечатване лента 5 м Забележка : 1.Характеристики : Изработен е от висококачествен силиконов каучук, измръзване и огнеупорни, устойчиви на раздавливанию, анти-стареене и издръжлив.Ефективно намаляват нивото на шума отвън и предотвратява попадането на вода, прах и чужди тела, създавайки ви тиха и комфортна среда на обитаване.Изработен от висококачествен силиконов каучук, измръзване и огнеупорни, устойчиви на раздавливанию, анти-стареене и издръжлив.

Condition:
100% Brand New
Product Name:
Door Window Sealing Strip
Material:
Silicone Rubber
Color:
Transparent
Width:
(optional)
#1:
Approx. 25mm / 1in
#2:
Approx. 35mm / 1.4in
#3:
Approx. 45mm / 1.8in
Length:
Approx. 5m / 196.9in
Weight:
Approx. 107-210g
Package list:
1 Roll * 5m Sealing Strip:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Should not be used on oily paint surface, rust surface, cloth surface etc. :

Клиентите също го харесват..