• Ново
Пречистване на Скоби Cabilock Пречистване на Скоби за Пречистване на Мехурчета 1 бр. Четка за Тоалетна Четка За Почистване на Чашата на Скрубер Пластмасов Инструмент з?
zoom_in

Пречистване на Скоби Cabilock Пречистване на Скоби за Пречистване на Мехурчета 1 бр. Четка за Тоалетна Четка За Почистване на Чашата на Скрубер Пластмасов Инструмент за почистване на Тоалетни Аксесоари за Баня Хотелската

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Не са прекалено твърди и не е прекалено мек, и той не е силно деформиранаИзработен е от висококачествена пластмаса, устойчив и устойчиво към миризми.Функция - Цвят : Бял. - Изваждайте със сила, адаптер съединител плътно прилепнала.Изваждайте със сила, адаптер съединител плътно прилепнала.Описание Конфигурация с по-здрав косъм е подходящ дори за тоалетна чиния с ниски нива на почистване, а на твърда горна четина е идеално за почистване на пространството под копче.Пратката включва 1 х пискюл за зареждане с гориво. лесно и ефективно почистване на баня; никога не царапайте тоалетна чиния или столчето.Изработен е от висококачествена пластмаса, е трайна и устойчива към миризми. Отстранявайте с усилия, адаптер съединител сигурно има. - баня-лесно и ефективно; никога не царапайте си на тоалетната чиния, или на стол. - Не е прекалено твърди и не е прекалено мек, и той не е силно деформирана. - Материал : Пластмаса.Косъм четки силен и плътен. лесно и ефективно почистване на баня; никога не царапайте тоалетна чиния или столчето.Тази замяна корона сигурно прикручивается към дръжката на четка с резба соединителем след отстраняване на старата глава.

Клиентите също го харесват..