• Ново
OSALADI 5 бр. на Куката на Присоске, Скоби за Стенни Рафтове, Стенни Закачалка За Дрехи, Пластмасови Куки за Захващане на Люфы, Изсмукване на Куката, Кухненски Куки, Тежк?
zoom_in

OSALADI 5 бр. на Куката на Присоске, Скоби за Стенни Рафтове, Стенни Закачалка За Дрехи, Пластмасови Куки за Захващане на Люфы, Изсмукване на Куката, Кухненски Куки, Тежки Куки, Окачен на Кука, Кука за многократна употреба,

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

- Не е нужно да се притеснявате за това, че нещастници поцарапают вашият прозорец или да навредят на повърхността куки за закачалкиСТЕНЕН КУКИ - Широк спектър от приложения. - Добре работи върху гладки повърхности, като например стъкло, огледало, теракот, мрамор и трайни изсмукване на куки от неръждаема стомана.Смукателни куки за душата.СУШИЛНЯ ЗА КЪРПИ - Широк спектър от приложения.Може лесно да висят кърпи, халати за баня, облекла в банята.Списък на пакетите 5 x Кука на присоске Характеристики - Материал : кука за чанта от ABS-пластмаса Размер : 10. - Добър избор за окачване на дрехи, шапки, шалове, чанти, престилки, кърпи, ключодържатели, чанти, чадъри и други куки на присосках. кука за гъби Нашия кука на присоске е изработен от висококачествена ABS, издръжлив, лек, осигурява безопасно използване.СВЕРХПРОЧНОЕ прикачното УСТРОЙСТВО - не е нужно да се притеснявате за това, че нещастници поцарапают вашият прозорец или да навредят на повърхността.СТЪКЛЕНА ВРАТА - Може да инсталирате на засмукване куки навсякъде в дома си, например, в банята, кухнята, хола, добре работят върху гладки повърхности, като например стъкло, огледало, теракот, мрамор и неръждаема стомана. -Може да инсталирате на засмукване куки навсякъде в дома си, например, в банята, кухнята, хола и т.

Клиентите също го харесват..