• Ново
Балони с опашка на Русалка за Партита 136 бр. Комплект Гирлянди (фолио от опашка на Русалка.Сребърни конфети.Седеф със Синьо-виолетов цвят от Тифани.Бял.)Инструменти ?
zoom_in

Балони с опашка на Русалка за Партита 136 бр. Комплект Гирлянди (фолио от опашка на Русалка.Сребърни конфети.Седеф със Синьо-виолетов цвят от Тифани.Бял.)Инструменти за връзване + Декоративна лента + Стикери за очила

BGN 8.99

Брой продукти
check Налично

5 "Сини балони от Тифани (10шт) 5"Лилави балони (10шт) Помещение включва : 127 бр.Ако в даден момент не сте напълно доволни от покупката си, не се колебайте да я върна ни за пълно и бързо възстановяване - без въпроси. За дейности на закрито или на открито.ПОДХОДЯЩ за всеки повод : Този набор от гирлянди за парти в стил русалка подходящ за широка сцена.Идеален за детски душове, сватби, партита, банкети, рождени дни, годишнини, чествания, барбекю, церемонии по откриването и т.Нивото на риск е равен на 0 .Обслужване на клиенти : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с качеството.Аксесоари за тематични партита в Океана, Сглобяеми подводни. Лента за украса : Съединете балони заедно, може да я нарежете, се огъват и да се свържете лента за балони, като ги всякаква форма, коя ви харесва.Моля, не раздувайте твърде силно. Помещение включва : балони 127 бр.Има много неща, които трябва да се организират до началото на купоните, ако искате да сте сигурни, че всички ще помнят парти такава зашеметяваща, каквато е била.Ние ще решим проблема вместо вас, докато не сте доволни.Нивото на риск е равен на 0.Балони трябва да се разклаща добре или се смила по покрит с килим на повърхността, за да след надувания равномерно разпределение на конфети.ПОДХОДЯЩ за всеки повод : Този набор от гирлянди за парти в стил русалка подходящ за широка сцена. балони Използвайте лента, за да виси на верига от балони, която изглежда по-красиво.

Клиентите също го харесват..