• Ново
Безшумен и безмасляный въздушен компресор California Air Tools 20020AD капацитет 2,0 л. с., обем 20,0 литра. Въздушен компресор от стомана резервоара и въздушният филтър за вода и м?
zoom_in

Безшумен и безмасляный въздушен компресор California Air Tools 20020AD капацитет 2,0 л. с., обем 20,0 литра. Въздушен компресор от стомана резервоара и въздушният филтър за вода и масло 317

BGN 535.51

Брой продукти
check Налично

Продукт 1 : Безмасляный помпа за намаляване на разходите за поддръжкаФункция на вентила Easy Start осигурява по-лесно да се започне с използването на по-малки ракети усилватели.За такъв се движат без натоварване е необходима по-малко енергия, което улеснява стартирането при ниски температури.Идеален за всеки, който се радва на въздушно средство, когато се вода и масло може да предизвика проблеми.Монтирани в завода Автоматична дренажна клапа California Air Tools EZ-1 е проектиран за изключване на ръчно източване на въздуха от бутилката на въздушен компресор.Безмасляный помпа ви позволява да го използвате при различни температури (студен старт) и на неравен терен (в помпата няма масло).2 (без плоски) колела и здрава дръжка правят преместването на този въздушен компресор е много лесно. Безшумен и безмасляный въздушен компресор California Air Tools 20020 AD капацитет 2,0 л.Мощен двигател с мощност от 2,0 л.Предназначен за човек, които се нуждаят от мощност, въздушен поток, по-малък обем на услугата и при това с поне 30% по-малко шум!Водно-маслен въздушен филтър California Air Tools 317 Водно-маслен въздушен филтър California Air Tools 317, предназначени за използване с въздушен компресор, с всякакъв размер.Продукт 2 : Максимално тегло 90 паунда на квадратен инч.Продукт 2 : Свързване на маркуч 1/4 " NPT.Безмасляная двухпоршневая помпена система е проектирана за висока производителност и издръжливост.Въздушен компресор със стоманена резервоар и автоматично сливным капак CALIFORNIA AIR TOOLS 20020 AD Ultra-Quiet & Oil-Free Air Compressor проектиран като един от най-тихите и въздушни компресори с мощност 2,0 л.Продукт 2 : Свързване на маркуч 1/4 " NPT.Голям стомана въздушен резервоар с капацитет от 20 литра, предназначени за съхранение на по-голямо количество въздух за пневматични инструменти на по-високо търсене, като краскопульты и машини. в индустрията с изпълнението на звука само на 70 децибела. (номинална/работи).Безшумни двигатели за въздушни компресори серия SP са проектирани така, че да се увеличи на работния цикъл и да се осигури по-продължително време на непрекъсната работа.

Клиентите също го харесват..