• Ново
Закачалки от алуминиева Сплав 5шт Бесследная Простор За дрехи за Възрастни, Напреднали и по-дебели Закачалки, Размер: 41.3*1.2*2 (Сребристо сиво)
zoom_in

Закачалки от алуминиева Сплав 5шт Бесследная Простор За дрехи за Възрастни, Напреднали и по-дебели Закачалки, Размер: 41.3*1.2*2 (Сребристо сиво)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

, Организиране на пространството в гардероба си така, че дрехите не помялась и е подредено 100% Висококачествен спестяване на пространство Увеличава наличното пространство в гардероба си Здрава и широка закачалка за по-тежки дрехи, като костюми и сака, Е подходящ за вълна и месни изделия, тениски и блузи, панталони и поли, саката и палтата и много други. 4 Дизайн на класическата форма, трайни и преносими, подходящи за вътрешна и външна употреба., Организиране на пространството в гардероба си така, че дрехите не помялась и е подредено.5 Тегло : 50+-2 г. 3 Практическо прилагане в много случаи на : къщи, магазини за дрехи, пране и т.Здрав и преносим, подходящ за вътрешна и външна употреба. 2 Материал : алуминиева сплав. 5 Ярки цветови решения го правят по-стилен и елегантен, добавяйки луксозен щрих в декора.Изящна изработка, лесно избледняват и деформиран.Изящна изработка, лесно избледняват и деформиран.Изработена от висококачествена алуминиева сплав, тази закачалка ви позволява да затегнете всяка дреха, като го поддържа в безопасност и далеч от пода.5 Тегло : 50+-2 г.Усъвършенствана конструкция за сушене, без следи, здрава конструкция устойчива на плъзгане, по-удобна за сушене на дрехи, подсилена с дебели нитове.

Клиентите също го харесват..