• Ново
UXZDX Закачалки за дрехи за Малки Деца, нескользящие Метални Златни Закачалки, Палто във формата на Облак, Органайзер за съхранение на дрехи в Гардероба, Набор от стен
zoom_in

UXZDX Закачалки за дрехи за Малки Деца, нескользящие Метални Златни Закачалки, Палто във формата на Облак, Органайзер за съхранение на дрехи в Гардероба, Набор от стените куки (Размер: Брой 30)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Характеристики на дизайна под формата на облак ще направят вашата домашна живот на романтичната и прекрасна Прекрасен дизайн с помощта на най-добрите материали ще направи живота по-удобен. са Особено подходящи за детски дрехи.Изработен от устойчив материал; комплект от 5 закачалки може да побере и подреждане на дрехите, което спестява място и направи ред в гардероба си Дизайн "Облак" предотвратява подхлъзване дрехи Нескользящий дизайн осигурява надеждно подвешивание дрехите благодарение на тънък и елегантен дизайн за максимално увеличаване на пространството във вашите шкафове Тънък дизайн закачалка позволява максимално да се увеличи пространството в гардероба си Не само закачалки за детски дрехи, панталони, ризи, сака, дънки, но и закачалки за бельо или за кърпи за възрастни, и още много други Материали : желязо.Идеален за баня, шкаф, стени и т.Дизайн във формата на облак ще направи вашата домашна живот на романтичната и прекрасна. са Особено подходящи за детски дрехи. са Особено подходящи за детски дрехи. Моля се допуска толеранс в рамките на 2-3 см от ръчно измерване, се уверете, че дрехите не стихва.Това ще попречи на выскальзывание си бельо.Идеален за баня, шкаф, стени и т. Дизайн във формата на облаците, ще направи вашата домашна живот на романтичната и прекрасна.

Клиентите също го харесват..