• Ново
CYLYH 10x8 фута Фон за партита в Мексикански теми, на Фона на парти в чест Фиеста, на Фона на парти в чест на Карнавала, Синко Де Майо, Украса за Парти, на Фона на Парти в че?
zoom_in

CYLYH 10x8 фута Фон за партита в Мексикански теми, на Фона на парти в чест Фиеста, на Фона на парти в чест на Карнавала, Синко Де Майо, Украса за Парти, на Фона на Парти в чест на рождения Ден на D802

BGN 20.58

Брой продукти
check Налично

Успешно пазаруване!На фона на купоните в мексикански теми : Оригинален дизайн, висококачествен фон за фотобудки ще ви представим неограничен брой изненади и добра страна. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. Размер : 10x8 фута (3 м x 2,4 м), лек, удобен за съхранение и пренасяне. Материал с отлично качество : винил.лек, удобен за носене и съхранение.притежават висока резолюция на изображението, красиви цветове и външен вид.Моля, спазвайте някаква дистанция при снимане, за да се осигури максимално реалистичен вид. Идеален за новородени, бебета, деца, абитуриентски, сватбени тържества, празник, рожден ден, партита, Коледа, Хелоуин, снимки на продукти, всякакви видео и фото декори или дисплеи.Благодарим ви за разбирането на ~.Моля, обърнете внимание : .Широки области на приложение : .Ако сте против, моля, внимателно да се купуват.Много широкоформатни изображения може да изглежда малко неравна. Идеален избор за украса на парти, на студийната фотография, клуб, сватби, новородено, бебе, деца, празнични партита по повод рожден ден, семейни дизайн и снимки на продуктите, както и за видеофонов и дисплеи.Добре дошли в магазин декори за фотография CYLYH.

Клиентите също го харесват..