• Ново
OERJU 12x10ft Фон за снимки с изглед към Ню Йорк, Сграда в центъра на Горен Ийст Сайд, Синьо небе, Бели Облаци, Градски пейзаж, Фотофон, Подпори за Портретна Фотосесия, Подп?
zoom_in

OERJU 12x10ft Фон за снимки с изглед към Ню Йорк, Сграда в центъра на Горен Ийст Сайд, Синьо небе, Бели Облаци, Градски пейзаж, Фотофон, Подпори за Портретна Фотосесия, Подпори за Видео Vlogger Blogger

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

(височина) идеален за всички видове партита, видеозаснемане, украса на дома тапети, пердета, покривки и така нататък.Трябва да се спазва определено разстояние при използване на фон за снимките. ♥ Ефект : Отпечатан на компютър стока няма отблясъци, но осигурява ярък цвят и дава по-добри снимки.Използвайте скоби, за да виси на поставка за фон.Залепете го на стената двустранно самозалепваща се лента, ако не влакчета. ♥ Извинение : Този фон е подходяща за всяко парти, като фотография новородено, рожден ден, детски душ, абитуриентски, детски рождени дни, фотография жилища, ателиета и дейности, семейно събиране, пътуване, сватба, булчински душ. ♥ Материал : тънък винил, който е лек, може да се сгъва, той е портативен и здрав, това е лесно да носят със себе си. ♥ Моля, обърнете внимание, че поради ограниченията На пощенски клон с размер, фон трябва да бъде изградена за изпращане, могат да бъдат малки гънки, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене, ако е необходимо. ♥ Размер : 12x10ft /3,5 м.

Клиентите също го харесват..