• Ново
Jinyi 42 Прибиращи вентилатор на Тавана с осветление и дистанционно управление, Модерен led вентилатор с Вълни, Прибиращ се Геометричен вентилатор на Тавана, 3 Цвята, 6-с?
zoom_in

Jinyi 42 Прибиращи вентилатор на Тавана с осветление и дистанционно управление, Модерен led вентилатор с Вълни, Прибиращ се Геометричен вентилатор на Тавана, 3 Цвята, 6-степенна скоростна кутия, Умен Висящи тела за

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Модерни прибиращи вентилатори, перката могат да бъдат отстранени и имат функция за гърбаЗимен режим : В студено време, когато вентилатора е включен в обратна посока, генериран от въздушния поток затопля помещението.Летен режим : в горещо време, когато вентилаторът се върти напред, генериран въздушен поток охлажда помещението;.Приложимо място : Хол, Трапезария, Кухня, кабинет, спалня, офис и други.Силна светопропускаемость, равномерно и стабилно излъчване на светлината, лесно за почистване.Безшумен dc двигател : Висококачествен мед двигател с балансирани компоненти на лопатките осигурява плавна работа без шум. ✔️ Двигател от чиста мед осигурява тихо движение на въздуха, като същевременно се поддържа страхотно разсейване на топлината и сверхсильное движение на въздуха, което ви позволява да се насладите на охлаждане, без никакъв дразнещ шум в продължение на много години.Нагласете пръстена с 3 кръг и придайте им форма, съобразена с вашето настроение и стил на вашата стая.Модерен разтегателен вентилатор на тавана light е подходящ за кухни, спални, детски площадки, детски стаи, дневни, тавани, спортни зали, гледане, частни домове и други места, където се изисква циркулация на въздуха. забавен и неустоим. Памет осветление : когато използвате дистанционно управление за регулиране на осветление, при следващото включване с помощта на дистанционното управление, тя запазва предишната настройка, и не трябва да се настрои отново и отново.А нископрофилен, вентилатор на тавана, оборудван с тихо двигател от чиста мед, осигурява плавна работа без шум и мощен източник на хранителни вещества, създава тиха и комфортна обстановка за сън във вашите помещения.Диаметър на 42 инча в разгънат състояние и 19 инча затворено. 3 Цвята осветление с регулируема яркост : (Топла светлина, неутрална светлина, бяла светлина)/ (3000 До 4500 До 6500 К). ✔️Вентиляторная полилей, изработен от метален корпус, акрил капачки лампа, която е устойчива на висока температура. ✔️Остриета на нашия монтаж на таван фенове се почистват или се крият, когато вентилаторът е изключен. 6 Регулируема скорост на вятъра : от ниска до висока, може да се регулира в съответствие с дистанционно управление.Това изглежда като нископрофилен лампа тавани, полилеи, когато перката премахнато. Комплектът включва 5-инчов и 10-инчов опускные пръти. ✔️Свързани показател на вентилатора е мощен 6-степенна скоростна кутия и поддържа функцията за синхронизиране (1/2/4 часа), който може да задоволи нуждите на настройка на различно време на употреба.

Клиентите също го харесват..