• Ново
RZMAYIS 16 Опаковки Дръжка чекмедже на шкафа Ръчно изработени От Мека Кожа, Дръжки на гардероба Подмяна на метални обкова на шкафа (Кайсии)
zoom_in

RZMAYIS 16 Опаковки Дръжка чекмедже на шкафа Ръчно изработени От Мека Кожа, Дръжки на гардероба Подмяна на метални обкова на шкафа (Кайсии)

BGN 7.36

Брой продукти
check Налично

Пратката включва : 12 брЧекмеджета и дръжки снабдени с винтове два вида дължина, така че трябва само да използвате отвертка, за да направим нещата по работа.Трайни писалки Може да се използва в чекмеджето кутии шкафа, вратите гардероб, Кухненски шкаф, Чекмеджета офис бюрото, шкафове за обувки, постаменти за телевизор, Библиотеки, винарски шкафове, стенни шкафове. винтове 18 мм, твърди, меки, годината на реколтата и устойчиви на корозия. винтове 25 мм + 20 бр. Разтегателен кратък кутия + 20 бр.Защитете децата си и семейството си, а също и да се отървете от проблемите със статичното електричество през зимата.Пратката включва : 12 бр. Разтегателен дълъг кутия може да се сгъва + 4 бр.Защитете децата си и семейството си, а също и да се отървете от проблемите със статичното електричество през зимата.Материал : Изработен е от кожа, кожата на пипане е мека, не се разтяга. винтове 18 мм, твърди, меки, годината на реколтата и устойчиви на корозия. Разтегателен дълъг кутия може да се сгъва + 4 бр. Разтегателен кратък кутия + 20 бр. винтове 25 мм + 20 бр.Чекмеджета и дръжки снабдени с винтове два вида дължина, така че трябва само да използвате отвертка, за да направим нещата по работа.

Клиентите също го харесват..