• Ново
Кръгла Метална Лидице Надпис Happy Halloween Тикви Котки Проблемната Стая Стенен Знак Ретро Кръг Венец Знак на Метални Артистични Щампи за Офис Пещерния Човек Бар Хелоуи?
zoom_in

Кръгла Метална Лидице Надпис Happy Halloween Тикви Котки Проблемната Стая Стенен Знак Ретро Кръг Венец Знак на Метални Артистични Щампи за Офис Пещерния Човек Бар Хелоуин Украса 9 Инча

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Я закрепете с винтове или кабелиРазмер : Кръгла метална лидице знак има два вида диаметър на избор : 9 инча (23 см) и 12 инча (30 см). ✔【Множествено прилагането на】 : най-добрата украса за дома, фермерска къща, спалня, хол, кухня, мъжки пещера, двор, градина, двор, вила, хижа, плажа, гараж, кафе, пъб и бар. ✔【Безопасно опаковане】 : Ние използваме здрав картон за опаковане на метални знаци, за да се гарантира, че ще го получи, без да се повреди.Моля, имайте предвид, че текст може да се добави, а снимката може да бъде персонализирована.Не ръждясва и не избледнява. ✔【Материал премиум-клас】 : Кръгла метална плоча е направена от висококачествен алуминиев материал, който е достатъчно здрав за по-дълга употреба на закрито и на открито.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Я закрепете с винтове или кабели.Гаранция : Ние използваме здрав картон за опаковане на метални знаци, за да се гарантира, че ще го получи, без да се повреди.И двамата са подходящи по размер като изискан декор на стените за вашия дом, стаи, фермерска къща, плевня и мъжки пещери.Отделете няколко минути, за да завършите процеса на инсталиране и да направите вашия дом по-топъл и интересно.Просто отделете няколко минути, за да завършите процеса на инсталация. ✔【Различни размери】 : Метална лидице знак има два вида диаметър на избор. ✔【Лесна инсталация】 : Метална лидице табела с надпис за лесно свързване с помощта на предварително просверленных дупки.Но също така е добра идея за housewarming, нов дом, на откриването на нов магазин, рожден ден, годишнина, празник, сватба, на есента, на Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа, нова година и там, където се нуждаят от любов.Ако получената от вас стока е повредена, ние ще ви върнем парите или ще го отново безплатно.Монтаж на : Метални лидице табела с надпис "венец" идва с предварително предварително пробити дупки.И двамата са подходящи по размер като изискан декор на стените за вашия дом, стаи, фермерска къща, плевня и мъжки пещери.✔【Материал премиум-клас】 : Кръгла метална плоча е направена от висококачествен алуминиев материал, който е достатъчно здрав за по-дълга употреба на закрито и на открито. ✔【Лесна инсталация】 : Метална лидице табела с надпис за лесно свързване с помощта на предварително просверленных дупки.Я закрепете с винтове или кабели. ✔【Безопасно опаковане】 : Ние използваме здрав картон за опаковане на метални знаци, за да се гарантира, че ще го получи, без да се повреди.

Клиентите също го харесват..