• Ново
180 Предмети за партито в чест на рождения ден на Sonic, накити за 20 души, включително банери, окачени къдрите, топперы за торти, кексчета, покривки за маса, балони, обеде?
zoom_in

180 Предмети за партито в чест на рождения ден на Sonic, накити за 20 души, включително банери, окачени къдрите, топперы за торти, кексчета, покривки за маса, балони, обеденную табела, стикери за момчета и момичета.

BGN 9.10

Брой продукти
check Налично

【Гаранция за удовлетвореност】Ако имате някакво недоволство от тази покупка, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние обещаваме да реши това за вас в рамките на 24 часа. 【Премиум качество】 е Изработена от висококачествени материали, лек, безопасен и натурален комплект за декорация рожден ден, устойчив и издръжлив. 【Многофункционална】 за да проверите за партита за рожден ден са подходящи не само за детски партита на закрито, на рождени дни, партита с приятели, фестивали и други, свързани с анимационни тематични партита, но и за активен отдих, като например пикник, къмпинг или туризъм.Всички балони от латекс и фолио са с високо качество, безопасни за използване, не са токсични и са без мирис.【Аксесоари за партита】 Тематични аксесоари за декорация на партита могат да придадат на вашата партия по-празнична атмосфера, позволете на вашите деца да се потопят в тази тема, бъдете щастливи!Вовлеките на своите гости.

Клиентите също го харесват..