• Ново
Балони с Чунгфу, 11 бр. Балони от фолио 8-годишна Давност на 8-ия Рожден Ден, Украса за Партита, Балон с Конфети За деца на 8 години (на 8-ия, Синьо)
zoom_in

Балони с Чунгфу, 11 бр. Балони от фолио 8-годишна Давност на 8-ия Рожден Ден, Украса за Партита, Балон с Конфети За деца на 8 години (на 8-ия, Синьо)

BGN 3.67

Брой продукти
check Налично

н Този набор от балони за украса на 1-ви рожден ден е изработен от висококачествен фольгированного латекс. 12-инчови звезди, 1 лента.Комплект от 11 : 18-цолови кръгли балони с двойно принтом * 212-инчовите балони от фолио с конфети * 318-инчовите балони от фолио със синя звезда * 212-цолови латексови балони * 3 сини стаи 8 32-инчовите балони от фолио * 1 лента * 1.Идеална за рожден ден на детето, украса на детска стая и други събития, които си струва да празнуват. 12-инчови сини латексови балони, 3 бр. 12-инчови сини латексови балони, 3 бр.Просто надуйте балони фольгированный топка, която можете да напълните с хелий, след приключване на можете да окачите на балони на стената или на прозореца или да се използва с поставка за арка от балони по ваше желание, или да се постави на масата, за декорация на маса.Може да се използва не само като парти по повод деня на раждането, но и като детски душ, сватба, фон на сцената, булчински душ, фотосесия в деня на раждането, новороденото и т.Насладете се на своите страни. 12-инчови сини балони с конфети, 2 бр.Балон за празнуване на 8-ми рожден ден е изпълнен в уникален стил фрази.Балон за празнуване на 8-ми рожден ден е изпълнен в уникален стил фрази. 11 скъп балони са в състояние да създадат у детето си приятна атмосфера, която ще донесе на вас и вашето дете безгранично щастие.Комплектът включва : 1 бр.Насладете се на своите страни. 18-инчовите балони с буквите, 3 бр.Тези балони могат да бъдат използвани като декор за фотосесия. Този набор от балони за украса на 1-ви рожден ден е изработен от висококачествен фольгированного латекс.Характеристики на балони в синя тема : Са идеални за рождени дни на децата си, симпатични и смешни снимки и различни видове балони ще ви помогнат да организирате забавна и страхотна парти за вашите деца.

Клиентите също го харесват..