• Ново
IRONWALLS Сухи Диамант Тренировки 6 бр. с Быстросменным Шестигранным опашка за Гранитогрес, Мрамор, Гранит, Стъкло, Диамантени Кръгови триони с Футляром за съхранение (5/
zoom_in

IRONWALLS Сухи Диамант Тренировки 6 бр. с Быстросменным Шестигранным опашка за Гранитогрес, Мрамор, Гранит, Стъкло, Диамантени Кръгови триони с Футляром за съхранение (5/6/8/10/12/14 мм)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

【Превъзходна технология за вакуумно запояване на диамантени】 Този набор от диамантени корони, изработени по напреднала технология за вакуумно запояване и използва високо качество на шкурка, която ви позволява да използвате суха коронку при по-висока температура за по-лесно пробиване на твърди материали, като керамогранитная теракот, гранитогрес, керамика, мрамор, стъкло, бетон, зидария, тухла, плоча 【Ясна лазерно гравиране】Размери диаметър са лазерно гравиране на пакет за обзавеждане за идентификация, ясна и лесно выцветающую.Моля, обърнете внимание, че това учение не е подходящ за работа с дърво или метал.Моля, обърнете внимание, че това учение не е подходящ за работа с дърво или метал.За ускоряване на процеса на охлаждане и предотвратяване на разпространението на прах може да се прилага вода. 【Тренировки с шестигранным опашка】 Това е тренировка за околовръстния триони разработен с траен и быстросменяемым шестигранным опашка, предотвращающим изоставане в чък. 【Тренировки с шестигранным опашка】 Това е тренировка за околовръстния триони разработен с траен и быстросменяемым шестигранным опашка, предотвращающим изоставане в чък. 【Набор от тренировки за порцелан, различни размери】 Диамант тренировки IRONWALLS за керамика комплектът включва в себе си 6 различни размери, диаметър на пробиване : 5 мм (3/16 "), 6 mm (1/4"), 8 mm (5/16 "), 10 mm (3/8"), 12 mm (1/2"), 14 мм (9/16"), всеки размер на 1 бр. Достатъчно на брой и различни спецификации диаметър може да отговори на повечето от вашите нужди. 【Великолепен дизайн и сухо пробиване】 Този набор от бита, за да околовръстен триони с твърд връх е направен от сверхтвердого карбид и вградена восъчна смазка, която при сухо пробивни се топи, охлаждане на повърхността на пробиване и удължаване на срока на експлоатация на длета. 【Ясна лазерно гравиране】Размери диаметър са лазерно гравиране на пакет за обзавеждане за идентификация, ясна и лесно выцветающую.Този набор от бита е съвместим с повечето машини, като например електрическа ръчна бормашина, настолна бормашина.

Клиентите също го харесват..