• Ново
Нощно шкафче VIAGDO с Зареждащата станция, Бамбук Приставной масичка с USB портове и розетки на хранене, Нощно шкафче средата на века, Приставной масичка с 2 чекмеджета ?
zoom_in

Нощно шкафче VIAGDO с Зареждащата станция, Бамбук Приставной масичка с USB портове и розетки на хранене, Нощно шкафче средата на века, Приставной масичка с 2 чекмеджета и отворени рафтове за съхранение за Спалнята,

BGN 12.23

Брой продукти
check Налично

【Нощно шкафче С зареждащата станция】 : Повече не е нужно да търсите зарядно устройство, зареждайте своите електронни устройства с лекота с помощта на тези deskside маси с две розетки на ac адаптер, два USB-порта и кабел с дължина 4,9 фута всеки 【ЛЕКОТАТА на монтажа И без риск за ЗАКУПУВАНЕ на】 : В комплект с лесни за изпълнение на иллюстрированными инструкции и пронумерованными подробности за тази невероятна нощно шкафче могат лесно да бъдат събрани от едно лице в рамките на 20 минути.Ако има някакви проблеми от типа "usb-кабел / щепсел не работи", моля, уведомете ни, нашата 24-часова професионална обслужване на клиенти е винаги готов да ви помогне.Цялото необходимо оборудване и инструменти, включени в комплекта.Носеща способност на плота е 66 килограма, всяка кутия капацитет 20 килограма, и до полка - 33 кг. Натурален стил добре се съчетава с всякакъв интериор и придава на вашата стая топло чар. 【Достатъчно МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ на】 : Малък приставной масичка с 2 чекмеджета и 1 дъното на отворен рафт, на която има достатъчно място за съхранение. 1 х Нощно шкафче с зареждащата станция.Той е практичен и е трайна, можете да го поставите в дневната, като приставного маса, приставного маса или малък журнального маса, диванного масички и шкафчета за вашата спалня.Масата е с размери 13,39 "D x 15,75"W x 23,62"H, изглежда страхотно и в същото време е идеален за работа, натоварване на вашето пространство. 【Модерно нощно ШКАФЧЕ СРЕДАТА на века】 : Тази модерно нощно шкафче средата на века е просто, плавни линии и чекмеджета без дръжки, даващ минималистичен вид.

Клиентите също го харесват..