• Ново
Шлифовально-карета перална глава 4 100 мм 80-2000 # Плосък кръг с диамант покритие За Гранильной Шлайфане полиране диск (Обяснения: 2000)
zoom_in

Шлифовально-карета перална глава 4 100 мм 80-2000 Плосък кръг с диамант покритие За Гранильной Шлайфане полиране диск (Обяснения: 2000)

BGN 43.85

Брой продукти
check Налично

моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи ценаТой също така е подходящ за заточване на ножове, ножици и ножове косачки. Полиращи кръгове основно се използват за полиране на кристал, ахат, скъпоценни камъни и нефрит и са подходящи за шлифоване и полиране на бижута, стъкло, камък и т.Всички наши колела плосък laps имат външен диаметър на 4 инча (прибл.) и са предназначени за механично закрепване на Началния кръг.Име на продукта : Диамантен диск за шлайфане; Външен диаметър : 100 мм (4 инча), Диаметър на отвора в рамки : 16 мм (5/8 инча). Площта на повърхността на диамантно покритие : почти 97%.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Търговия на дребно опаковка не включва : .Направете полировку изделия по-ярка, по-добре използвайте за различни продукти, като например метал, дърво, нефрит, ахат и т.) и дупката под оправку 5/8 инча (прибл. Характеристики : Полиращи кръгове основно се използват за полиране на кристал, ахат, скъпоценни камъни и нефрит, както и подходящи за шлайфане и полиране на бижута, стъкло, камъни и т. 1 х полировальный шлайфане диск Забележка : Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.

Клиентите също го харесват..