• Ново
Розово Натиснете върху ноктите Кратък Френски Върха Брилянтен Дизайн на Въздушната Ноктите с Пълно Покриване на Режийни Ноктите Квадратна и Миндалевидная Наклее?
zoom_in

Розово Натиснете върху ноктите Кратък Френски Върха Брилянтен Дизайн на Въздушната Ноктите с Пълно Покриване на Режийни Ноктите Квадратна и Миндалевидная Наклеечка на Ноктите многократна употреба Акрилно Лепило за Нокти

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Правете всичко, което обикновено правите : Всички лепила за нокти имат защитно покритие за изграждане на гел, така че можете да направите всичко, което обикновено правите, например, отпечатване, работа в градината, у дома или да играе с домашни любимциМожете да го дари своята майка, приятелка или сестра и други хора, които обичате.Можете да го дари своята майка, приятелка или сестра и други хора, които обичате. Дамски розови, прозрачни къси, за да проверите за дизайн на ноктите,Изкуствени нокти, с блестяща пудра за френските нокти, вечерни, ноктите салон, празнични декорации за нокти Параметри Тип на изделия : Кратко нажимные ноктите Материал : акрил Брой : 24 бр.Повторно използване на:Ако използвате желеобразные лепило подплата за определяне на въздушната нокти, те могат лесно да се свали, без да се уврежда ноктите, за повторно използване (издържат около 3 дни), ако искате да ги запазите по-дълго време, трябва да използвате лепило за нокти. Изберете най-подходящите режийни ноктите и нанесете jelly лепило на тыльную страна на въздушната нокти.Отгоре на ноктите в подарък : Розов комплект режийни нокти - прекрасен подарък за момичета и жени. Внимателно отшлифуйте повърхността на ноктите, измийте и подсушете.Ако размерът не е подходящ, може да се полират до размера на капачката на ноктите с помощта на триене инструмент.Опаковка : опаковка с 24 бр. Натиснете въздушната ноктите на ноктите и задръжте в продължение на 30 секунди. Как да се използва 1. изкуствени нокти, 1 мини пила за нокти, 1 малка дървена пръчка, 1 стикер за нокти и 1 чистящая хартия.Как да се освободите от Накиснете ноктите си в топла вода и след няколко минути внимателно отстранете предварително приклеенные ноктите със страничната страна.Лесна употреба : Изберете подходящ френски маникюр, отполируйте ногтевое легло, нанесете jelly лепило, което ние ви даваме, и за 30 секунди направете един модерен маникюр, за да се създаде нийл-арт, който се харесва на момичетата.Може да се подстригва до всеки размер, който ви харесва, и е подходяща за изкуствени пръстите. изкуствени нокти, 1 мини пила за нокти, 1 малка дървена пръчка, 1 стикер за нокти и 1 чистящая хартия.

Клиентите също го харесват..