• Ново
Набор от спонжей за грим Гъба-пасатор, идеален за течности, Кремове и прах, Цветни Спонжи за грим с Розов цвят - едно Парче подходящи за грим (на мач)
zoom_in

Набор от спонжей за грим Гъба-пасатор, идеален за течности, Кремове и прах, Цветни Спонжи за грим с Розов цвят - едно Парче подходящи за грим (на мач)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Суха и влажна подходящи за смесване с двойна употреба във влажно състояние да абсорбира минимално количество от продукта, така че вашата формула се нанася върху цвета на лицето, а не на подходящиСладък цвят -Красивите гъби за грим, ще се насладите на тези 8 различни розови цветове., В този случай, когато изсъхнат гъба за грим нанася директно върху лицето, а след това пърхащи.Лесна употреба : Гъба за смесител за грим под формата на капки е подходящ като основа, ронлива прах и т.Суха и влажна подходящи за смесване с двойна употреба във влажно състояние да абсорбира минимално количество от продукта, така че вашата формула се нанася върху цвета на лицето, а не на подходящи. Многоцелеви : Тази гъба за грим осигурява перфектно нанасяне, без ръбове, което ще ви помогне да изглеждате по най-добрия начин всеки ден. смесете и смес от мек спонжем до получаване на хомогенна маса. смесете и смес от мек спонжем до получаване на хомогенна маса., В този случай, когато изсъхнат гъба за грим нанася директно върху лицето, а след това пърхащи. Многоцелеви : Тази гъба за грим осигурява перфектно нанасяне, без ръбове, което ще ви помогне да изглеждате по най-добрия начин всеки ден.

Клиентите също го харесват..