• Ново
TATORERA 10 бр. Триъгълни Пуховки за прах, Меки Пуховки за грим, Мека Козметична Пуховка за прах, Подходящи за грим, Инструменти за прилагане на Ронлива прах/Сух на прах/Т?
zoom_in

TATORERA 10 бр. Триъгълни Пуховки за прах, Меки Пуховки за грим, Мека Козметична Пуховка за прах, Подходящи за грим, Инструменти за прилагане на Ронлива прах/Сух на прах/Течна основа /Минерална (черен)

BGN 4.00

Брой продукти
check Налично

Пратката включва в себе си : Вие ще получите 10 триъгълна пуховиков за грим, за всеки комплектНормален размер и удобен за хващане : / Всяка истинска затяжка е с размер около 2,76 инча / 7 вж.Тези средства за грим прави грима по-естествено.Триъгълен пудровая прах Улеснява грим Т-зоната.На затягане за да компенсирате : / Нашите меки пудровые затягане се получават нежни, приятни за кожата, с добра адгезией и с изключение на брашно. 10 броя в комплект, това е достатъчно за дневния грим и променящите се нужди.Моющееся бутер тесто Можете да намажете го за повторна употреба.Тези средства за грим ще направят вашия грим по-естествено. Всяка пуховка за грим идва с 1 каишка, осигуряващ добър захват и лекота на използване.Нормален размер и удобен за хващане : всяка истинска затяжка е с размер около 2,76 инча / 7 вж.Измийте бутер тесто, можете да го почистите за повторна употреба. Многофункционалност : / подходящ за течна основа, крем arrier, ВВ-крем, слънцезащитен крем, валяк, lush; Сухи прахообразни продукти, като монолитен борда захар, ронлив компактна пудра, сенки за очи и сухата мед пудра на прах.На затягане за да компенсирате : Нашите меки пудровые на затягане могат да придават на кожата ви нежен и безвреден вид, добра адхезия и да спестят на брашно.МЕКИ И пере : Тези якета за грим, изработени от качествен кратък плюшено материал, мек, действително нетоксичен и гладка на допир.

Клиентите също го харесват..