• Ново
Набор от гъби за грим, 4 опаковки Блендеров за грим, Гъба за смесване на основи, 3 Форма, смесител за грим, Козметични Средства за Прах, ВВ-кремове, течности и Слънцеза?
zoom_in

Набор от гъби за грим, 4 опаковки Блендеров за грим, Гъба за смесване на основи, 3 Форма, смесител за грим, Козметични Средства за Прах, ВВ-кремове, течности и Слънцезащитен крем (Червен)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

крушовидна форма 3: Измийте и изстискайте гъба под течаща вода, докато не изчезне петното. 2: може да бъде разбухшим, по-мека и по-големият когато са мокри, връщайки се към първоначалното си размер при изсъхване на въздуха.Заоблени страни подчертават големи участъци на лицето, чист върха на прикриване на недостатъците и плосък край се използва за контурите около очите и носа.Заоблени страни подчертават големи участъци на лицето, чист върха на прикриване на недостатъците и плосък край се използва за контурите около очите и носа. 【Уникален дизайн】 Набор от козметични гъби с 3 различни форми, в това число 1 бр. 【Висококачествен еко материал】 Тя е безвредна за околната среда, която е мека и еластична, не абсорбира прекалено много козметични средства и лесен за почистване.Гъба за грим GJZLIEBST Характеристики : 1: Благодарение на своя супер тънък, упругому дизайн, добавянето на грим е идеален инструмент за безупречно нанасяне на грим и перушина. гъба не съдържат латекс и са предназначени за чувствителни хора, които не вредят на кожата си, не са токсични и са без мирис. наклон маслинова форма, 1 бр. наклон маслинова форма, 1 бр.Вземете за подходящи, за да оптимизирате вашия ежедневен грим!.Просто НАМОКРЕТЕ, ПРЕСА и ОТСКОЧИТЕ.Просто НАМОКРЕТЕ, ПРЕСА и ОТСКОЧИТЕ. 【Мокро и сухо използването на】 гъба за перушина когато са мокри става по-голям, спонжи за грим - идеалният избор за тонален крем, ВВ-крем, ронлива прах, консилера, изолация, течности, слънцезащитен крем, осветление, грундиране, изолация и други козметични средства.Подходящи за грим - чудесен избор както за професионалисти, така и за начинаещи. 3 : Не латексный материал, не причинява алергии и няма мирис. разкъсване форма, 1 бр. 【Висококачествен еко материал】 Тя е безвредна за околната среда, която е мека и еластична, не абсорбира прекалено много козметични средства и лесен за почистване. гъба не съдържат латекс и са предназначени за чувствителни хора, които не вредят на кожата си, не са токсични и са без мирис.Подходящи за грим - чудесен избор както за професионалисти, така и за начинаещи. 4: Тази гъба за грим, лесен за употреба и лесни за почистване, се превърна в двойна във водата. 【Уникален дизайн】 Набор от козметични гъби с 3 различни форми, в това число 1 бр.Вземете за подходящи, за да оптимизирате вашия ежедневен грим!.

Клиентите също го харесват..