• Ново
FOMIYES 6 бр. За съхранение на яйца за красота Esponjas Para Maquillaje смесител За Грим, Пуховка за Красота, Бъркачка за Яйца, Калъф за Гъба За Грим, Чанта за Гъба за Красота, Контей?
zoom_in

FOMIYES 6 бр. За съхранение на яйца за красота Esponjas Para Maquillaje смесител За Грим, Пуховка за Красота, Бъркачка за Яйца, Калъф за Гъба За Грим, Чанта за Гъба за Красота, Контейнер За Пуховки за Грим, Чанта за

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Държач за козметични спонжей : Практичен и красив титуляр за гъба за грим, ще си гъба, за да изсъхне след почистванеДържач за пуховок за грим : управление с една ръка не заема много място, подходящи за дома и разходки.Пратката включва 6 х притежателите на гъби за грим Характеристики - Цвят : Контейнер за пренасяне несъвършена в произволен цвят - Материал : Пластмасов калъф за яйца от ABS пластмаса.Пътен калъф за гъба за грим, Благодарение на дизайна с дупки, той защитава вашето козметично яйце от микроорганизми, осигурява вентилация и го прави по-здрави.Козметичен титуляр за яйца : за използването му, може да се изплаква с вода и се използват повторно. - за пътуване и семейството, е подходящ за съхранение на спонжа за грим, много практичен държач за пуховок за грим. - Управление с една ръка не заема много място, подходящ за притежателите на гъби за грим у дома и навън. - Креативен дизайн прави нашата кутия за гъби за грим добър декор за пуховки за грим в спалнята си.Държач за пуховок за грим : управление с една ръка не заема много място, подходящи за дома и разходки.Описание на продукта Гъба за грим Beauty Търсите твърда, но в същото време приятна на допир кутия за гъби за грим?Търсите твърда, достойно за доверие кутия за гъби за грим, която ще продължи да ви определен срок?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата кутия за гъби за грим премиум-клас трябва да отговарят на вашите нужди.Козметичен титуляр за яйца : за използването му, може да се изплаква с вода и се използват повторно.

Клиентите също го харесват..