• Ново
Cabilock 1 бр. Кутия Ретро Тава За Мивки Пътен Тава За Камериер Малка опаковка за Сапун Дървена препарат за съдове Държач за Сапун, препарат за съдове Бамбуковое Сапун И?
zoom_in

Cabilock 1 бр. Кутия Ретро Тава За Мивки Пътен Тава За Камериер Малка опаковка за Сапун Дървена препарат за съдове Държач за Сапун, препарат за съдове Бамбуковое Сапун Извънземно Малък Калъф За Сапун Дървена препарат

BGN 8.53

Брой продукти
check Налично

държач за сапун 00 X4 препарат за съдове - Изработени от качествени материали за по-дълга употреба.сливная препарат за съдове 72 X1.Препарат за съдове ЗА СУШЕНЕ - Гладка полирана повърхност, устойчива на мухъл и трайно. препарат за съдове за източване на сапун - Размер : 26, 22Х4 виж, за съхранение на сапун, гъба, - Материал : дърво.ДЪРВЕНА препарат за съдове - източване на излишната вода, като предотвратява усвояването на сапун във вода. препарат за съдове - Изработени от качествени материали за по-дълга употреба.Препарат за съдове ЗА СУШЕНЕ - Гладка полирана повърхност, устойчива на мухъл и трайно.МИНИ-препарат за съдове - С един слот на дъното за оттичане на водата и устойчива на плъзгане.КОНТЕЙНЕР ЗА САПУН ЗА БАНЯ - Дръж си маса в банята суха и чиста.КОНТЕЙНЕР ЗА САПУН ЗА БАНЯ - Дръж си маса в банята суха и чиста. мини-препарат за съдове -С един слот на дъното за оттичане на водата и устойчива на плъзгане.travel органайзер за сапун - Гладка полирана повърхност, устойчива на мухъл и трайно. преносима препарат за съдове 57 см - Изработена от качествен материал за продължителна употреба.контейнер за сапун за баня 00 X12.Пратката включва 1 х тава за сапун Описание на стоките : Характеристики на тавата за сапун - Цвят : както е показано.

Клиентите също го харесват..