• Ново
Настолен Органайзер на метална стойка Insfashble с Малки принадлежности за съхранение на Направи си сам, Настолни Украса за дома и работното си място, Организацията на ?
zoom_in

Настолен Органайзер на метална стойка Insfashble с Малки принадлежности за съхранение на Направи си сам, Настолни Украса за дома и работното си място, Организацията на работния плот, 21 x 13, Жълт

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

1 х Жълта плака за закрепване, 1 x Кутия за съхранение, 1 х стойка за дръжки, 1 х поставка за книги, 3 х Бял кука, 2 х стъбло, всички необходими винт в комплект 【Творчески комбинации "Направи си САМ"】Можете да използвате комбинираната аксесоари за оформление на коригиране. Инсталацията е завършена. 【Кажете сбогом на елементарно】 кажете сбогом на загроможденными работни маси и зони на миналото, на нашата маса за гладене за маркиране запазва вашите предмети се организира и ароматен, като ви спестява време за търсене на продукти и повишаване на ефективността си. Выровняйте винт с плоска глава, затегнете с гайки. 【Място навсякъде】 Тази дъска може да се постави във всеки ъгъл на дома като стеллажа за съхранение на неща или стеллажа за изложбата на стоки, или да се постави на масата, за декорация на офиса, както и да поставите в кафенета, барове, кухни, стъклени витрини на магазини и игрални зали. 【Подробности за размера и в комплект】Нашата дъска за маркиране изработени от здрав метал с размери 21 x 13 инча. Поставете винт с плоска глава в отвора. Привеждане в задната част на дъската с дупки за краката. 【Място навсякъде】 Тази дъска може да се постави във всеки ъгъл на дома като стеллажа за съхранение на неща или стеллажа за изложбата на стоки, или да се постави на масата, за декорация на офиса, както и да поставите в кафенета, барове, кухни, стъклени витрини на магазини и игрални зали.Подходящ за повечето майстори и организаторите diyers's pegboard.Свободно поставяйте различни теми и стилове в съответствие с настроението си. 【Подробности за размера и в комплект】Нашата дъска за маркиране изработени от здрав метал с размери 21 x 13 инча.Идеален начин да се докаже пространство, не като при него няма място. 【Лекотата на монтажа, два начина】 Два начина за инсталиране, в съответствие с вашите предпочитания и околната среда в съответствие с инсталирането, могат да стоят, могат да бъдат окачени на стената.Подходящ за повечето майстори и организаторите diyers's pegboard. 【Кажете сбогом на елементарно】 кажете сбогом на загроможденными работни маси и зони на миналото, на нашата маса за гладене за маркиране запазва вашите предмети се организира и ароматен, като ви спестява време за търсене на продукти и повишаване на ефективността си.

Our pegboards allow you to say goodbye to clutter, plan your own area reasonably, and set up your different themes and styles through creative DIY combinations, and can be placed in any corner to blend into your home environment. Warm Tips:
There are small parts in the accessory bag, please be careful to prevent children from accidentally swallowing them. Light Weight

Клиентите също го харесват..